Okullarda yüz yüze eğitim

Pandemi ile birlikte okullar önce tatil edilmiş, ardından uzaktan eğitim şeklinde devamı sağlanmıştı. Pandemi ile birlikte hayatımıza giren “yeni normal” kapsamında alınan tedbirlerle birlikte klasik eğitime kaldığı yerden devam etme noktasında yüz yüze eğitim kademeli olarak uygulanmaya başlandı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin’de 12 Ekim 2020 Pazartesi günü başlayan yüz yüze eğitimin yapıldığı okulları 13 Ekim Salı günü ziyaret ederek yerinde inceledi. Vali Bilgin, okullarına kavuşan öğrenci ve öğretmenlerin sevinçlerini paylaşarak, başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Okullarda yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, ilkokul 2, 3 ve 4. sınıflar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrenciler de yüz yüze eğitime başladı.
Kırklareli Valisi Osman Bilginde, 13 Ekim 2020 Salı günü yüz yüze eğitim veren okulları ziyaret ederek, yüz yüze eğitim gören öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi. Vali Bilgin, okullarına kavuşan öğrenci ve öğretmenlerin sevinçlerini paylaşarak, başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Okullarda pandemi kapsamında alınan tedbir ve önlemleri yerinde inceledi. Bilgin, “Okulların açık kalması kurallara uymamıza bağlı. Lütfenmaske, mesafe, temizlik kurallarına uyalım” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol