“Okul İhtiyaçlarımızı Kırtasiye Esnafı’ndan Alalım”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, velilere çağrıda bulunarak kırtasiye ihtiyaçlarını kırtasiyecilerden karşılamalarını istedi. Özellikle son dönemde market zincirlerinin de kırtasiyecilerin işlerine de el attığını belirten Ilık, “Okul ihtiyaçlarımızı kırtasiye esnafımızdan alarak onlara destek olalım. Her zaman ihtiyaç duyduğunuz küçük esnaf, hep birlikte vereceğimiz destekle ayakta kalacak” dedi.

Covid-19 Salgını dolayısıyla umduğunu bulamayan ve satış yapamayan Kırtasiyeci esnafına destek çıkılması için velilere çağrıda bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık; “Pandemi döneminde yeterince kazanç elde eden market zincirleri, aylardır okulların kapalı olması nedeniyle iş yapamayan kırtasiyelerin de işine el atarak okul malzemesi satışı yapıyorlar. Gelin, bu yıl bir farkındalık yaratıp tüm okul ihtiyaçlarımızı Kırtasiye esnafımızdan alarak onlara destek olalım.Her zaman ihtiyaç duyduğunuz küçük esnaf, hep birlikte vereceğimiz destekle ayakta kalacak” dedi.
“Kırtasiye esnafımıza sahip çıkılması için destek bekliyoruz”
Kırtasiye malzemelerinin zincir marketlerden değil kırtasiyelerden alınarak yerel esnafa sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan KTSO Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:
“Biz Covid-19 Salgını’ndan olumsuz etkilenen Kırtasiye esnafımıza gerçekten sahip çıkılması noktasında; halkımızdan, öğrencilerimizden, okul yönetici ve öğretmenlerinden destek bekliyoruz. Kırtasiye konusunda her gün sabahtan akşama kadar hizmet veren Kırtasiyeci esnafımızadestek olsunlar. Kırtasiye malzemelerini tereddüt etmeden kırtasiyelerden alsınlar. Halkımızın destek vermesi için Kırtasiye esnafımıza sahip çıkılması için çağrıda bulunuyorum.Birçok kalemlerde satış yapan zincir marketlerinin eğitim-öğretimin başladığı bu günlerde yoğun bir şekilde okul malzemesi satması, Kırtasiye esnafımıza sıkıntı veriyor.Kırtasiye esnafımıza ciddi zararları oluyor. Lütfen esnafımıza sahip çıkalım.” (KTSO)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. canyoldaşına sahip çık 09 Eylül 2020 Çarşamba 19:29:48

    Küçük esnaf halkın bağrında toplum kollektif organizmasının en önemli yaşam unsurlarıdır. Yüzyıllardır canı ciğeri küçük esnafını "dışarıdan" gelip herşeyi yutan canavara kurban etmeyecek denli kadirşinasdır halkımız...

  2. Esnaftan alma fikri çok güzel. Gelgelelim esnaf da insafını korusun. Üç aydır iş yapmıyoruz bahanesine sığınan fiyatları iki üç katına çıkartıp millete çakmasın.

  3. esnaf da beri gelsin 02 Ekim 2020 Cuma 23:15:21

    esnafımız da bu benim eski müşterim diyerek insaflıolsun. fiyatlar yanına yaklaşılacak gibi değil.