Okudular altını kaptılar

Kırklareli Valiliğinin himayesinde gerçekleştirilen ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve kalıcı hale getirmek, bilgi birikimini oluşturmak, kendini ifade etme becerileri kazandırmak, ilin eğitim ve kültür seviyesini artırmak amacıyla düzenlenen Kırklareli Okuyor Projesinin ödül töreni Vali Osman Bilgin’in katılımıyla yapıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin’in himayelerinde düzenlenen Kırklareli Okuyor Projesi ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İl Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin Kalkan, diğer kurum müdürleri, ödül alan öğrenci ve veliler katılım gösterdi.
24 Haziran Çarşamba günü saat 13.00'te Merkez Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde yapılan ödül töreninde okuduğu kitaplarla ödüle layık olanlar altınla ödüllendirildi.
Kırklareli genelinde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve kalıcı hale getirmek, bilgi birikimini oluşturmak, kendini ifade etme becerileri kazandırmak, ilin eğitim ve kültür seviyesini artırmak amacıyla başlatılan “Kırklareli Okuyor Projesi” sona erdi. Ödüllü kitap okuma yarışmasında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan değerlendirme komisyonunca yapılan değerlendirme sonucunda yarışmaya katılarak derece giren okuyuculara ödül olarak Cumhuriyet altınları Vali Osman Bilgin tarafından verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol