Oğuz, “Türkiye’nin CHP İktidarına İhtiyacı Var”

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 28. Dönem milletvekilliği aday adayı Uzunköprülü iş insanı Namık Kemal Oğuz, Adaylık başvurusu ve ziyaretleri hakkında bilgiler verdi. CHP Edirne il ve merkez ilçe başkanlığı ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulundu. 14 Mart 2023 Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da bulunan Genel Merkezi'ne giderek 28. Dönem milletvekilliği için adaylık başvurusunu yaptığını hatırlatan Oğuz, "50 yıla yakın süredir Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetiminde çeşitli görevlerle partimize destek verdim. Gerçek bir Cumhuriyet Halk Partiliyim” dedi. 

Aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hız vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi'nde 28. Dönem milletvekilliği aday adayı Uzunköprülü iş insanı Namık Kemal Oğuz, “Tabanda verdiğim mücadeleyi mecliste de sürdürmek istiyorum” diyerek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Gerek iş insanı kimliğim gerekse siyasi kimliğim olsun hiçbir zaman hedeflerinden vazgeçmeyen dürüst, Atatürk ilkeleri yolunu benimseyen,Yurtiçi ve Yurtdışında Edirne’mizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir hemşehrinizim. Atatürkçü Düşünce Derneği üyesiyim. Uzunköprü ADD'nin her zaman destekçisi oldum”.

“GÖÇ SORUNU İLE MÜCADELE
ETMEMİZ LAZIM”

Edirne ve ilçelerin sıkıntılarından bahseden Oğuz;’’Göç sorunuyla mücadele etmemiz lazım, genç nüfusumuz azalıyor ve gün geçtikçe yaş ortalaması artan bir şehir oluyoruz’’ dedi. Uzunköprülüler başta halkın sesinin duyurabilmesine aracılık etmek amacında olduğunu söyleyen Oğuz, "Halkımızın sorunlarını biliyorum. Bu sürece girme sebebim halkın sesi olabilmektir. Halkın içinden biriyim. Gençler iş bulabilmek için yaşadığı yeri terk ederek göç ediyor. Esnafımız, çiftçimiz çok sıkıntılı günler geçiriyor. Ergene Nehri'nin kirliliği devam ediyor. Sözler verilmesine rağmen hiçbir gelişme yok, sözlerinde durmadılar. Şimdi de Saros'u mahvedecekler" şeklinde konuştu. Edirnelilerin Ak Parti iktidarına son vereceğine inandığını kaydeden Oğuz, "CHP Edirne'de oy patlaması yapacak. Bunu sokakta rahatlıkla görebilirsiniz. Vatandaşımız bu iktidara artık yeter diyecek. Ülkemizin ve Edirne'nin çok büyük sorunları var. Bu iktidar sorunları çözme kabiliyetini kaybetmiştir. Türkiye'nin CHP iktidarına ihtiyacı var" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Chp iktidarı ? Yahu masanızın 7 ortağı var. Kendinizi lokomotif görebilirisiniz ama bunu kendi iktidarınız görmek ne demek ? İyi parti olarak az mı desteğimizi aldınız ? Başarıyı kendi hanenize yazmak neyin nesi ? Daha maç bitmedi hatırlatırız.

  2. Hdp ile olan işbirliğiniz malesef Trakyalı olarak beni sizden soğutuyor. Ben cekete oy vermeyenlerdenim. Siz Kırklarelilileri yanlış anlamaya başladınız. Alakasız adaylar koyar oldunuz önümüze.