“Öğretmenlerimizin Değerine Paha Biçilemez!”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mesajında Vekil Minsolmaz şu ifadelere yer verdi: “Başöğretmen Atatürk’ün “Öğretmenler  Yeni  Nesil  Sizlerin Eseri Olacaktır !” sözü ile ifade bulan ve  üzerlerindeki bu büyük sorumlulukla büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen, yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyet değerlerini, demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmesine hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisini aşılayan öğretmenlerimiz çabaları ile her geçen gün daha büyük önem kazanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, Kırklareli’mizin her yerinde  görev yapmakta olan, gerekse eğitim camiasına uzun yıllar emek vermiş ve emekli olmuş tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi. (E.Yıldırım) 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. SAYIN VEKİLİM İNECE TARAFINDA SANAYİ İMARLI 5 DÖNÜM ARAZİM VAR HAZIR ELİNİZ PAHA BİÇMEYE DEĞİMİŞKEN BUNA DA PAHA BİÇEBİLİR MİSİNİZ?

  2. paha biçilemez doğru 25 Kasım 2021 Perşembe 22:19:43

    Devrinizde öğretmenlere reva görülenler hiçbir devirle kıyas edilemez.