Öğretmenlere Online 24 Kasım Kutlaması

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl pek çok özel gün ve bayram tedbirler çerçevesinde ya kutlanılamadı ya da online etkinlikler ile kutlandı. Bu günlerden birisi de 24 Kasım Öğretmenler Günü olurken, öğretmenler unutulmayarak düzenlenen videokonferans yöntemiyle kendileriyle bir araya gelindi. Vali Osman Bilgin ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan’ın yanı sıra ilimiz öğretmenlerinin yer aldığı etkinlikte emekli olan öğretmenlere yaptıkları hizmetlerden dolayı başarı belgeleri verilmesi ve görevlerine yeni başlayan öğretmenlerimizin yemin töreni gerçekleştirildi.

Kırklar Haber
Kırklareli Valisi Bilgin ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, videokonferans yöntemi ile düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında öğretmenler ile bir araya geldi. Bu yıl pandemi tedbirleri nedeniyle video konferans yöntemi ile düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında öğretmenler buluştu.
Öğretmenlerin 24 Kasım
Öğretmenler Günü kutlandı
Gerçekleşen programda Vali Bilgin, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kutsal görevlerini yerine getirirken şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenleri saygı, sevgi ve rahmetle yad ederek, emekli olan öğretmenlere yeni hayatlarında, eğitim meşalesini devralarak görevlerine yeni başlayan öğretmenlere de görevlerinde başarılar diledi. Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’ nü kutladı. Pandemi tedbirleri kapsamında Kontrollü Sosyal Hayat kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Vali Bilgin’in konuşmalarının ardından bu yıl emekli olan öğretmenlere yaptıkları hizmetlerden dolayı başarı belgeleri verilmesi ve görevlerine yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ile son buldu. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol