Öğretmenler Gününde, eğitimcilerimiz unutulmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle dün tüm ülkede sessiz ama gönüllerimizde coşkulu bir kutlama gerçekleşti. Uzaktan Eğitim yöntemiyle öğrencilerini bu zor zamanlarda dahi
eğitmek için çabalayan öğretmenlerimiz için ilimizde de çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Şehit öğretmenlerin de dualarla
anıldığı bu anlamlı günde, İl Genel Meclisinde görev yapan emekli öğretmenler de tebrik edildi…

COVİD-19 pandemisi tedbirleri çerçevesinde, okulların kapanmasının ardından, eğitim emekçileri, öğrencilerini uzaktan eğitim yöntemi ile yetiştirmeye devam ediyorlar. Bu anlamda 24 Kasım Öğretmenler Günü dün sessiz ama gönüllerde coşkulu bir şekilde kutlandı.
Öğretmenler günü münasebetiyle dün saat 10:30’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan önderliğinde düzenlenen çelenk sunumunun sonrasında, saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşımız hep bir ağızdan okundu.
Dün saat 1100’de ise Hızırbey Camii’nde şehit öğretmenlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizin aziz ruhları için Yasin-i Şerif okutuldu.
İl Genel Meclisi, öğretmenlerimizi onurlandırdı
Kırklareli İl Genel Meclis üyeleri de öğretmenlerimizi unutmadı ve Mecliste görev yapan öğretmenlerimizin gününü kutlama imkanı buldular.
AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, Meclis Başkanı emekli öğretmen Aydın Karakoç’a, Meclis üyeleri emekli eğitimcilerimiz; Hüseyin Taşkın ve Bayram Sezer’e çiçek armağan ederek bu özel günlerini tebrik ettiler.
Eğitimci Meclis üyeleri de bu ince düşüncelerinden ötürü Hüseyin Tuzcu nezdinde tüm AK Parti Grubuna teşekkürlerini sundular. Ayrıca CHP Grup Başkanı Abdullah Mutluer, AK Parti Grup Başkanı Nihat Sağlam, Meclis üyesi Tarık Dökmeoğlu ve Meclis üyesi Yeşim Girgin, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladılar. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol