Öğrenme Şenliği, şölen havasında geçti

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğrenme Şenliği, şölen havasında gerçekleşti. Kırklareli Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen eğitim şöleni, Kırklareli'nin eğitimdeki başarısının en renkli karelerini akıllara kazıdı.

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 8 Mayıs 2018 Salı günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırklareli Anadolu Lisesi’nde düzenlenen, “Öğrenme Şenliği” programına katıldı. Program kapsamında halk oyunları, öğrencilerin çalışmalarının ve performanslarının sunumu, konser gibi etkinlikler de yer aldı. Kırklareli Anadolu Lisesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Öğrenme Şenliği'nde renkli kareler yaşandı. Çalışmalarını ve performanslarını sergileyen öğrenciler, katılımcılardan tam not aldı.
Öğrenme Şenliği anısına
pasta kesildi
Öğrencilerin çalışmalarını sergilediği standları ziyaret eden Kırkalreli Valisi Orhan Çiftçi, öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Günün anısına öğrenciler tarafından yapılan pastayı kesen Vali Çiftçi, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. Sağlık Lisesi'nin standaında Vali Çiftçi'nin tansiyonunu ölçen öğrenciler, çalışmalarını tanıttı.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında okullarda öğrencilerin alanları ile ilgili yaptıkları çalışmaları sergilediği “Öğrenme Şenliği”nde Vali Çiftçi, okulların oluşturdukları stantları gezerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bilal Yapıcı Spor Lisesi Öğrencileri tarafından sergilenen jimlastik gösterisi yoğun ilgi ile izlendi.
Program sonunda, Vali Çiftçi emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. karanlığı dağıtacak meşale şenliği 09 Mayıs 2018 Çarşamba 17:00:14

    Şenliklerin her türlüsünün olduğu ve kurgulanıp uygulandığı dünya folk tarihinde sanırız hepsine her yönden en üstün olacak bir şenlik olarak bu "Öğrenme Şenliği" hem ismi ve hem de konusu ve kutlamasıyla dünyada bir "ilk" olarak beşerî evrim tarihine altın harflerle yazılacak bir girişim olarak geçecektir...

  2. Yorum yapan arkadaşım Folk tarihi ne ya ? Beşeri evrim tarihi ????

  3. yeterince açıklanmıştır umarız 11 Mayıs 2018 Cuma 15:36:43

    Genelleştirilmiş anlatımda "dünya folk tarihi" ile dünya halkları folkloru yani gelenekler görenekler uygulamaları denmek isteniyor. "Beşerî evrim tarihi" ise beşeriyetin mağara devrinden şimdiki uzay devrine olan uzun evrimidir her ne kadar bunun ayırdında olmayanlar olsa da...

  4. Yetmez ama evet. Kafayı daha fazla yakmamak için uzatmaya gerek yok. Sizin bile ne demek istediğinizi anladığınızı düşünmüyorum zira.