Öğrencilerle afet çantası hazırlandı

Kırklareli AFAD Müdürlüğü, Afetlere hazırlık yılı etkinlikleri çerçevesinde okulları ziyaret ederek, eğitimlerine devam ediyor. Mustafa Dalcalı İlkokulunda gerçekleştirilen etkinlikte çantası içinde bulunması gereken malzemelerin neler olması gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı.

T.C. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından hayata geçirilen ve toplumu afetlere karşı bilinçlendirme amacı taşıyan AFETLERE HAZIRLIK YILI projesi kapsamında projenin Eylül ayı teması; AFET ÇANTASI olarak belirlenmiştir.
Afetlere hazırlık yılı etkinlikleri kapsamında ikinci ay teması olan "Afet Çantası" hakkında bilgi vermek amacı ile Mustafa Dalcalı İlkokulunda 25 Eylül tarihinde Afet Çantası Hazırlama Etkinliği düzenlendi.
Afet çantası Okul Müdürlüğüne hediye edildi
Etkinlikte öğrencilere afet çantası hakkında bilgi verilip, afet çantası içinde bulunması gereken malzemelerin neler olması gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra öğrenciler önceden yaptıkları hazırlık ile onlar tarafından getirilen malzemeler afet çantasına konularak dolu afet çantası hazırlandı ve çanta Okul Müdürlüğüne hediye edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol