Öğrencilere broşürlü “hoş geldin”

Kırklareli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kırklareli Üniversitesini kazanan öğrencilere kenti tanıtmak için broşür hazırladı. Öğrencilerin kayıt döneminde onlara yardımcı olması için hazırlanan broşür öğrencilere Gençlik Meclisi tarafından dağıtılacak.

Kırklar Haber
Kırklareli Kent Konseyi, Kırklareli Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin kenti hızlıca tanıması ve kentle ilgili tarihi, turistik ve lezzetleri gibi bilgileri edinebilmesi amacıyla bir tanıtım broşürü hazırladı. Kırklareli Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından üniversite öğrencilerine dağıtılacak. Hazırlanan broşürün kapağındaöğrenciler, Kırklareli Kent Konseyi adına; “Zengin bir tarihe, kültürel yaşama ve doğaya sahip olan Kırklareli ilimizde siz sevgili gençlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Öğrencilik yaşamınız boyunca ilimizden birçok güzel anıyla ayrılmanız dileğiyle...” satırları ile karşılanıyor. Ardından “Yöresel Tatlar” başlığıyla Kırklareli’nin hardaliyesi, peyniri ve köftesi hakkında kısa bir bilgi veriliyor.
Broşürün diğer yüzünde ise, “Kırklareli’nde Siz Gençleri Neler Bekliyor” başlığıyla Yayla Kültür ve Sanat Meydanı, İstasyon Caddesi, doğal varlıklar, Aşağıpınar, Kanlı Geçit, Kırklareli Müzesi gibi tarihi noktalar hakkında bilgiler yer alıyor. Trekking ve Yamaç Paraşütü gibi etkinliklerin yapılabileceği noktalar gösteriliyor. Bu tür etkinliklerin Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi çatısı altında yada Kültür ve Sanat Çalışma Grubu altında yapılabileceği de vurgulanıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol