Öğrencilere Online “Hoşgeldiniz Buluşması”

Kırklareli Üniversitesi 9 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği 110 Sayılı Senato Toplantısında alınan karar ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Güz Döneminin uzaktan öğretim yolu ile yapılacağını duyurdu. Öğrencileriyle yüzyüze buluşamayan Kırklareli Üniversitesi bu nedenle online olarak düzenlenecek bir “Üniversite Hayatına Hoşgeldiniz Buluşması” gerçekleştirecek. Etkinlikte yeni kayıt yaptıran öğrencilere üniversitenin sunduğu eğitim, kariyer fırsatları, sosyal-kültürel imkanları hakkında detaylı bilgi verilecek. Online buluşma 30 Eylül Çarşamba saat 13.00'da Kırklareli Üniversitesi’nin youtube kanalında yayınlanacak.

Kırklareli Üniversitesi yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde üniversiteyi ve sunduğu imkanları tanımalarını sağlamak amacıyla Oryantasyon Programı gerçekleştirecek. Online yapılacak “Üniversite Hayatına Hoşgeldiniz Buluşması” üniversitenin youtube kanalında yayınlanacak. 30 Eylül Salı 13.00’da yapılacak etkinlik ile Kırklareli Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteyi daha iyi tanımaları, sunulan imkanlardan daha iyi yararlanmaları ve kısa sürede üniversite hayatına uyum sağlamaları amaçlanıyor.
Etkinlik Programı
Etkinlik programı ilk olarak Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür’ün açılış konuşması ile başlayacak. Sonrasında Öğretim Üyeleri; Bora Aslan ve Ömer Kırmacı tarafından Uzaktan Eğitim Hizmetleri hakkında bilgi paylaşılacak. Ardından Emrah Çelik ve Merve Uygun Öğrenci İşleri İşlemlerini anlatacak. Sonrasında Caner Yahya Bayar ile Özlem Erenler Polat Spor, Kültür Dairew Başkanlığı faaliyetleri ile ilgili bilgi verecek. Program Öğretim Üyeleri; İskender Özatlı ve Sibel Evren’in Kariyer Destek Hizmetlerini anlatmasıyla devam edecek. Sonrasında Nermin Yılmaz ve Numan Özalp Kütüphane Hizmetlerini öğrencilere aktaracak. Bunun ardından Öğretim Üyeleri; Rüveyda Öztürk Başol ile Rahmi Akıncıoğlu, Öğrenci Değişimi ve Erasmus hakkında bilgiler aktaracak. Son olarak ise Öğretim Görevlisi Serkan Akten Engelli Destek Hizmetlerini anlatacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol