Öğrenciler karnelerine kavuştu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Bekar, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla dün Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu’nda 2020-2021
Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Sonu Karne Töreni programı gerçekleştirildi. Program ilk olarak müzik etkinliği ile başladı. Devamında söz alan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Bekar
5 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan “Telafi de Ben de Varım” programı ile eğitimin süreceğini duyurdu. Ardından öğrencilere karnelerini takdim eden Vali Bilgin öğretmenlerin gayretiyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının aksamadan tamamlandığını ifade etti.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Sonu Karne Töreni programı Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Bekar, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla dün Hüsemettin Mehmet Ateş Anaokulu’nda düzenlendi. Program ilk olarak müzik etkinliği ile başladı. Anaokulu öğrencileri söyledikleri şarkılarla doyasıya eğlendiler. Ardından İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Bekar söz aldı. Pazartesi günü ile birlikte “Telafi de Ben de Varım” programının başlayacağını belirten Bekar, “2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın son gününü bugün hep birlikte Sayın Valimizin kıymetli teşrifleriyle neticelendiriyoruz. Pandemi sürecinde nedeniyle biraz yoğun bir sene geçti ancak Sayın Valimizin çok büyük destekleriyle bu seneyi de alnımızın akıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak atlattık. Tabi ki okullarımız kapanmıyor. 5 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Telafi de Ben de Varım etkinlikleriyle beraber 31 Ağustos’a kadar tüm okullarımız öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin hizmetindedir. Bununla ilgili okullarımızda gerekli çalışmalarımız yapılmıştır. Ben de buradan her velimizi ve öğrencimizi ilimiz genelinde açmış olduğumuz 1350 tane etkinlikten en az bir tanesine davet ediyorum. “ dedi.
Devamında Kırklareli Valisi Osman Bilgin konuşmasını gerçekleştirdi. Vali Bilgin, “2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı pandemi gölgesinde hakikaten sizler için çok zor bir yıl oldu. Özellikle belli dönemlerde okullarınız kapandı. Gerçi anaokulları diğer okullara göre şanslıydı. Bu yaşlarda evlerde kalmanız gerçekten sizi yormuştur. İnşallah bundan sonraki süreçte normal yaşantımıza döneriz. Geçtiğimiz dönemde öğretmenlerimizin gayretleriyle eğitim-öğretim dönemi aksamadan devam etti. Ben onlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Bilgin sonrasında öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Toplu fotoğraf çekimin ardından program sona erdi. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol