Oflu Hoca Trakya’da öğrenciler ile buluştu

20 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de Oflu Hoca Trakya’da filminin yapımcı ve yönetmeni Adem Kılıç LYKA’da Lüleburgaz Film Akademisi öğrencileri ile buluşup eğitim verdi.
Çekimleri Lüleburgaz’da tamamlanan Oflu Hoca Trakya’da filminin yapımcı ve yönetmeni Adem Kılıç, 20 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) Lüleburgaz Film Akademisi öğrencileri ile buluştu.
Yapımcı Adem Kılıç, LYKA Büyük Salon’da Lüleburgaz Film Atölyesi öğrencilerine kendini tanıttıktan sonra Oflu Hoca Trakya’da filminin çekim hikayesini anlattı.
Filmin yapımcı ve yönetmeni Adem Kılıç ‘’ Kariyerim aslında televizyonculuk üzerine gelişti. Mesleğime TRT’de başladım. Daha sonra TRT’de ki yapılanmalar sonunda ayrıldım. Filmlerimin hepsinin hem yapımcılığını hem yönetmenliğini üstleniyorum. Oflu Hoca Trakya’da filminin çekimleri için Keşan diye yola çıkmıştık. Kısmet Lüleburgaz’a oldu. Şehrin yöneticilerine, başta Emin Bey’e çok teşekkür ederim’’ dedi. Kılıç daha sonra Lüleburgaz Film Akademisi öğrencilerine gişe yapmış filmler ile ilgili örnekler sunduktan sonra çekim teknikleriyle ilgili bilgiler verdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Trakyalıyı aşağılayan bir film 04 Haziran 2018 Pazartesi 11:02:58

    Trakya insanını karikatürize eskiden kalma algılarla anlatan hatta daha ilerisini söyleyim berbat hakaretamiz bir film. Çocukları sırf kaba softa espirilere gülsünler diye götürmek bile hata olmuş.