"Ödemiş olduğumuz vergiler sonuçta hizmet olarak bize geri dönmektedir"

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 31. Vergi Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Bilgin mesajında ödenen vergilerin hizmet olarak vatandaşlara geri döndüğünü vurguladı.

31. Vergi Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Vergi Haftası, ülkemizin kalkınması ve gelirlerinin adil bir şekilde dağıtılarak, kamu hizmetlerinin topluma daha etkin bir şekilde ulaştırılması ve gelecek nesillerimizin daha müreffeh bir ortamda yaşamasının, ödenen vergilerle sağlanacağı bilincinin toplumun her kesimine verilmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Vergi, devletimizin en büyük gelir kaynaklarından birisi olup, kalkınmanın temelini oluşturmaktadır. Herkes, mali gücüne göre vergi ödemekle yükümlüdür. Vergi ödemek bir vatandaşlık görevidir. 

Baştarafı Sayfa 1’de
Ödemiş olduğumuz vergiler sonuçta hizmet olarak bize geri dönmektedir. Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim, daha güvenli bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız. Bu görevimizi tam olarak yerine getirdiğimizde vatandaşlarımızın daha mutlu olacağı bir gerçektir.
Vatandaşa yönelik tüm kamu hizmetlerinin, seri ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağın yaratılmasında vergi gelirleri büyük önem taşır. Tüm yurttaşımızın, kazancının bir bölümünü vergi olarak devlete ödemesi, vatandaşlarımıza yapılan hizmetlerde, devletimize güç kazandırır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta, vergisini zamanında ve tam olarak ödeyen vatandaşlarımız olmak üzere tüm vergi mükelleflerinin Vergi Haftası’nı kutluyor, defterdarlık görevlilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. eğri otur doğru konuş 01 Mart 2020 Pazar 11:41:24

    Fahiş vergiler deve kervanları yükü "sizlere" dönmekte millet ise açlık sınırı altında inlemektedir.