"Odalarımız ile işbirliği içerisindeyiz"

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ve KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’i ağırladı. Çiler AK Parti İl Teşkilatı ile Kırklareli'nin tüm kurum, oda ve dernekleri ile işbirliği içerisinde olduklarını vurguladı...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulunan Çiler’e, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özkan tarafından oda çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı. Ziyarette; AK Parti Kırklareli İl Başkanı Çiler, devlet kurumlarının Kırklareli’ye yaptığı ve yapmayı planladığı yatırımlar hakkında KTSO Meclis Başkanı Özsan’a bilgiler vererek, görüş alışverişinde bulundu.
Çiler açıklamalarında şunları kaydetti; "Bizler AK Parti Kırklareli ailesi olarak Kırklarelimiz için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Gerek Sayın Vekilimiz Ankara'da, gerekse bizler kurumlarımız, derneklerimiz, odalarımız, kısacası tüm Sivil Toplum Örgütlerimiz ile iç içe, işbirliği ile hareket ederek Kırklareli'ni hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bu çerçevede, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Genç ve başarılı Başkanımız Soner Ilık önderliğinde, göreve geldiği günden bu yana önemli çalışmalara imza atan oda yönetimimize "başarılar" dileklerimizi sunduk. Bizim amacımız "Kırklareli'nin kalkınması, gelişmesidir." Bu doğrultuda istişarelerimizi yapıyor, gerektiği yerde destek ve önerilerimizi sunuyor, gerektiği yerde de talimatlarımızı vererek, tüm oda ve derneklerimize eşit mesafede yaklaşarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sonuçta Kırklareli hepimizin. Hepimizi bu şehirde yaşıyoruz ve gelişmesini hepimiz istiyoruz. O yüzden taşın altına elimizi koyuyor, elin taşın altına koyanlara da desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasının değerli yönetimine bir kez daha çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, başarılar diliyor, Allah yardımcıları olsun diyoruz. Ve AK Parti ailesi olarak her zaman yanlarından olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol