Odak Bilişim Kırklareli halkının hizmetinde

Uzun yıllardan bu yana Kırklareli'nde bilişim sektöründe hizmet veren çeşitli firmalarla çalışarak Kırklareli halkının güven ve memnuniyetini kazanan Uygar Karakoç,  kendi açtığı dükkânında hizmet vermeye başladı. 

Uzun bir zamandır Yayla Mahallesi Yayla Caddesi Ayan Apartmanı No-16 adresinde bulunan iş yerinde hazırlıklara devam eden Karakoç ve ekibi işletmeyi hazır hale getirerek Kırklareli halkının hizmetine açtı.  "Teknolojiye farklı bir pencereden odaklanın" sloganıyla yola çıkan ve son derece modern bir kavram ve geniş ürün yelpazesi ile Kırklareli halkına hizmet verecek olan Odak Bilişim, Kırklareli'ndeki bilişim sektörüne yeni bir canlılık getirecek. Odak Bilişim sahibi Uygar Karakoç Kırklareli halkının her nevi bilgisayar, malzemeleri ve yedek parça hizmetlerinin yanı sıra bilişim sektöründe yer alan diğer ürün çeşitlerinin satış ve tamiri ile hizmet vereceklerini dile getirdi. Karakoç konu ile ilgili olarak şu sözleri söyledi.
"Uzun yıllar uğraştığımız bu sektörde, vatandaşların ihtiyaçlarına tam anlamıyla, karşılık vermek ve tecrübeli ekibimizle hizmet edebilmek adına böyle bir işyeri açma kararı aldık. Bilişim çok geniş bir sektör.
Bizlerde bu sektördeki yenilikleri yakından takip ederek müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Zengin ürün çeşitleri ve deneyimli teknik ekibimizle birlikte Kırklareli halkına en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz.
İşyerimizde başta bilgisayar satış, sarf malzeme, teknik servis, OEM parça satışı, güvenlik sistemleri, kartuş ve toner dolumu ve web tasarımı ile hizmet vereceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol