Oda başkanlarından yeni yıl mesajı

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, yayımladıkları birer mesajla Kırklarelilerin yeni yılını kutladı. 

Yeni yıl öncesi oda başkanları birer mesaj yayımlayarak Kırklarelilerin yeni yılını kutladılar. Bu kapsamda bir açıklama yapan Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli görevler düşmektedir. Aynı ilde yaşayan insanlar olarak bizlerin en önemli sorumluluğunun, birlik ve beraberlik içinde, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü davranmak olduğunu unutmayalım. Bununla birlikte, daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle İlimizin ve Ülkemizin daha müreffeh, küresel bir vizyonla sesini daha gür duyurabilmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle;
2020 yılının kentimiz, ülkemiz ve tüm dünya için barışın, hoşgörünün, milli birlik ve beraberliğin yaşandığı, huzur ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin ve üyelerimin yeni yılını kutluyorum.”
“Yeni yıl tüm dünyaya barış ve huzur getirsin”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında 2020 yılının tüm dünyada barış ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu.
Yeni yılın ülkemiz için başarılı bir yıl olacağına inandıklarını vurgulayan Başkan Ilık; “Biten bir yılın ardından, umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla giriyoruz. Daha iyiye ulaşmak için her yeni yıl, yeni başlangıçlara daha umutla baktığımız yeni bir fırsat penceresi olarak aralanır.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2020 yılına hem Kırklareli’mizi hem de temsilciliğini gururla taşıdığımız üyelerimizi daha iyi noktalara getirecek yeni bir vizyonla giriyoruz.
Üyelerimizle iletişimin ve Odamızın kurumsal yapısının daha güçlendirilmesini, Kırklareli’nin ekonomik ve toplumsal hayatının ilerlemesini temel alan amaçlarımızın desteklediği bu vizyonumuza ulaşmak önümüzdeki yeni yıllar için en büyük idealimizdir.Hep birlikte daha iyi bir yıl olması dileklerimle tüm halkımız başta olmak üzere Kırklarelili hemşerilerimizin ve camiamızın yeni yılını kutlar; saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol