O Ağaçlar Kesilmeyecek

Yerel basının gündeminde olan Bademlik Camii’ndeki ağaçların, Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü oluruyla kesileceği iddiaları ile ilgili olarak yetkililerden rahatlatan açıklama geldi; O ağaçlar kesilmeyecek.

İlimiz Bademlik mahallesinde bulunan, Bademlik Camii bahçesinde yapılan ek bina ve duvar inşaatı çalışmaları için teknik olarak yapılması gereken işlemlerin içerisinde yer alan Orman İşletme Müdürlüğü görüş yazısı, bir takım yerel medya kuruluşlarınca dayanak olarak gösterilerek, söz konusu cami bahçesindeki ağaçların kesileceği yönünde kamuoyu bilgilendirilip, yanlış yönlendirilmeye çalışıldı.

Yetkililerden aldığımız bilgilere göre yazışma, cami avlusunda yapımı devam eden inşaatın proje çalışmaları içeriğinde yerine getirilmesi gereken zorunlu bir işlem, bir prosedür olarak belirtilmekte. Habere dayanak olarak gösterilen yazı 26/03/2020 tarihinde hazırlandı. Önadım Medya Grubu olarak mahallinde yaptığımız tespitte, söz konusu inşaatın devam ettiği, cami bahçesinde bulunan herhangi bir ağacın kesilmediği açıkça görülmekte. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre bu çalışmalar doğrultusunda hiçbir ağacın da kesilmeyeceği ifade ediliyor. Bu konuda yeni gelişmeler oldukça detayları okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol