OSB’de 1400 Dekarlık Genişleme Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), 1400 dekar Genişleme Alanının devrinin yapıldığını belirtti. Kırklareli OSB’nin büyüdüğünün altını çizen Minsolmaz; “Ülkemize, İlimize, sanayiimize, üretime ve istihdama katkılar verecek bu önemli gelişmenin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), 1400 dekar Genişleme Alanının devri Vali Osman Bilgin başkanlığında yapıldı. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da tahsisinin hayırlı olmasını dileyerek açıklamalarda bulundu.
“Ülkemize, İlimize, sanayiimize, üretime ve istihdama katkılar verecek bu önemli gelişmenin hayırlı olmasını diliyorum”
OSB’nin sadece alan olarak değil nitelikli olarak da büyüdüğünü kaydeden Milletvekili Minsolmaz; “Kırklareli Organize Sanayi Bölgemizi; altyapı, üstyapı tesisleriyle sosyal ve teknik donatılarıyla nitelikli hale getirdiğimiz gibi alan olarak ta büyütüyoruz.

Bugün Kırklareli Organize Sanayi Bölgesine, 1400 dekar Genişleme Alanının devri gerçekleştirildi.
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Valimiz Sayın Osman Bilgin başkanlığında; OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Kahraman, Kırklareli OSB Müdürü Sebahattin Dönmez, Kırklareli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ersoy Canberk ve Milli Emlak Müdürü Uğur Aydın'ın katılımlarıyla imzalanan protokol kapsamında 1400 dekar Genişleme Alanının OSB’ye devri gerçekleştirildi.
Ülkemize, İlimize, sanayiimize, üretime ve istihdama katkılar verecek bu önemli gelişmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (V. Abuy)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. KAFAYA BAK KAFAYA... YA ARKADAŞ SİZ NASIL BİR ZİHNİYETSİNİZ BÖYLE? NEDEN TARIMA DAYANMIYORSUNUZ. BÖYLE MESNETSİZ YIRTIK UÇURTMA GİBİ SANAYİLEŞME MAKŞİNELEŞME Mİ OLUR? EEEE REHBERİ ESKİ SUBAYLAR ESKİ MÜHENDİSLER OLANIN YAPACAĞI İŞ BU OLUR...