Nilgün ve Vedat'ın en mutlu günü

Kırklareli'nin köklü radyo kuruluşlarından Serhat FM'in sahibi Feridun Nihat Uluçay ile Gülten Uluçay'ın kızı, ayrıca yine Serhat FM'de Genel Koordinatörlük görevini üstlenen Belgin Uluçay'ın kardeşi Nilgün, Ayten ve Cevat Zafer çiftinin oğlu Vedat Zafer ile hayatını birleştirdi.

24 Kasım Cumartesi günü Paşa Cafe'de gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile birbirlerine "evet" diyen çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Akrabalarının, dostlarının ve tüm sevenlerinin yalnız bırakmadığı gecede mutlu çiftin ilk olarak nikahı kıyıldı. Hayatlarını bir ömür paylaşmak için ant içen çift, daha sonra düğün pastalarını keserek, ilk danslarını gerçekleştirdiler.
Geleneksel takı töreninde ise çiftin sevenleri çam sakızı, çoban armağanı takılarını hediye ettiler. Bu arada mutlu çiftin aileleri bir kez olsun oturmayarak, davetlilerle tek tek ilgilendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise hareketli oyun havaları eşliğinde tabiri caiz ise kurtlar döküldü. Böylece bu mutlu gece coşku ile taçlanmış oldu.
Bizler de gazetemiz olarak çifti tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol