Nice mutlu yıllar

Önadım Medya Grubu bünyesinde yer alan Kırklar TV Genel Yayın Koordinatörü Eminey Güney, doğum gününü yapılan sürpriz ile kutladı. Habere kısa ve tatlı bir mola veren Önadım Medya Grubu çalışanları, doğum günü kutlamasının ardından hatıa fotoğrafı çekinerek iş başı yaptı.

Önadım Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına devam eden Kırklar TV'nin marifetli parmakları bu sefer montajı kendisi için yaptı. Kırklar TV Genel Yayın Koordinatörü Emine Güney, doğum gününü Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün ve iş arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Ömürde bir yılı daha atlarken, yeni yaşı için düzenlenen sürpriz kutlamada pastasındaki mumu üfleyerek dileğini de tuttu.
“Çok duygulandım”
Önadım Medya Grubu bünyesinde güzel bir aile oalrak çalışıldığını ifade eden Kırklar TV Genel Yayın Koordinatörü Güney, “Çok duygulandım. Böyle güzel bir günü sizlerle burada kutlamak beni hem çok uygulandırdı hem de çok gururlandırdı. Başta sayın Öznur Tüzün olmak üzere siz iş arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.
“Biz bir aileyiz”
10 Temmuz 2017 Pazartesi günü, haftanın ilk iş gününde renkli bir sürpriz ile kutlanan doğum gününde, şaşkınlık ile mutluluğu bir arada yaşayan Güney, Kırklar TV ile haberlerin sesi ve rengini izleyicilere sunuyor. Önadım Medya Grubu bünyesinde görev yapmaktan memnun olduğunu dile getiren Güney, “Biz bir aileyiz. Hep birlkte koordineli bir şekilde çalışarak güzel işler ve haberler yapıyoruz. Tabi ki sizlerin bu gün beni mutlu ettiği gibi özel günlerimizi de bir aile gibi birlikte kutlayarak kardeşliğimizi de daha da arttırıyoruz. Burada sizlerle bu özel günümü kutladığım için çok mutluyum. Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Sayın Öznur Tüzün'e de şükranlarımı sunuyorum. Burada Önadım Ailesinde olmaktan gururlu ve mutluyum.” dedi.
“Habere dondurma molası”
Sürpriz doğum günü ile haber akışına bir anlığına mola verilen Önadım Medya Grubun'nda bu sefer haber içeride yer aldı. Hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmeyen Güney, doğum günün pastasında yer alan mumu söndürerek ilk dilimi Önadım Medya Gurubu İmtiyaz Sahibi Tüzün'e ikram etti. Pasta ve dondurma ile haber akışına kısa ve tatlı bir mola veren Önadım Medya Grubu daha sonra kutlamaları da sona erdirerek iş başı yaptı. Güney, mutlu ve üzgün anları bir arada yaşayan bkocaman bir aile olunduğunu dile getirerek “Önadım Medya Grubun'nda nice mutlu yıllara.” dedi.
“Nice mutlu senelere
Emine Güney”
Önadım Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına devam eden Kırklar TV Genel Yayın Koordinatörü Emine Güney'e, Önadım Medya Grubu olrak başarılı, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol