Neden KLÜ?

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç Önadım Medya Grubu haber muhabirleri ile gerçekleştirdiği röportajında Kırklareli Üniversitesi olarak arkalarına baktıklarında ne denli büyük bir mesafe kat ettiklerini ve daha çok yolları olduğunu belirtti
TATİL DÖNEMİNDE Üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere "BİZ BİR AİLEYİZ" mesajı gönderen Aykaç, Kırklareli'nin en yaşanabilir kentler arasında olduğunu belirterek NEDEN Kırklareli Üniversitesi sorusunu hem söyledikleri ile hem de ortaya koyduğu verileri ile açıkladı

Kırklareli Üniversitesi kademeli bir şekilde olan ilerleyişine hız kesmeden devam ediyor.
2007 yılından sonra Devlet desteği ile kurulan onlarca Üniversiteden biri olan ve Kurucu Rektörü Mustafa Aykaç'ın önderliğinde ve SÜREÇ İÇERİSİNDE KURULAN Hükümetin Bakanlarının desteği ile Kırklareli'nde fark yaratan, Gelişmenin ve büyümenin en önemli vagonu durumunda ki Kırklareli Üniversitesi 2014 - 2015 Eğitim Öğretim yılının ardından 2015 - 2016 eğitim öğretim yılının hazırlıklarına başladı.
Hem yapısal hemde sayısal hamlelerle, bünyesinde eğitim görecek olan öğrenciler için eksiksiz bir eğitim ve öğretim zemini hazırlamak isteyen Kırklareli Üniversitesinin hedefinde sayısal büyümeyi rekorla taçlandırmak var.
İŞTE HEDEFLER
Öğrenci sayısını Kırklareli Merkezde 10 bin
Toplamda 20 bin'in üzerine
taşımak
İdari ve eğitimci kadrosuna
onlarca takviye
Milyonlarca TL değerinde
kampusun kapılarını
Eksiksiz Açmak
Önadım Medya Grubu Haber Muhabirlerine açıklamalarda bulunan Kırklareli Üniversitesinin Kurucu Rektörü Mustafa Aykaç, "Kırklareli, iklimi tabiatı çok güzel, aynı zamanda ucuz, hemen hemen Türkiye'nin hiçbir şehrinde olmayacak kadar güvenli, huzurlu ve sakin bir şehir.
Kırklareli Üniversitesi olarak hem yapısal hem sayısal hem de eğitim kalitesi anlamında devamlı büyümeyi hedefleyen bir anlayış içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu büyümenin yapısal kısmı inşa edilirken zor süreçlerden geçiyoruz. Bu zor süreçlerde yanımızda olan ve bizleri hedeflerimize koşarken yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyoruz."diyerek başladığı konuşmasında Türkiye'deki milyonlarca öğrenciye seslendi.
Kırklareli Üniversitesinin kurucu Rektörü Mustafa Aykaç konuşmasının devamında ise şunları söyledi, "2007 yılında kurulan ve hızla sınırlarını aşan, 2013-2014 eğitim öğretim yılına yeni Kampus'ünde derslerine başlayan Kırklareli Üniversitesi olarak ileriki dönemler adına çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Kırklareli'ni örnek bir üniversite şehri haline getirme hedefimizden vazgeçmeden her geçen gün yere biraz daha sağlam basarak ilerlemeye devam ediyoruz. Bizler Üniversitemizde eğitimin kalitesini arttırmayı hedefliyoruz.
Bilindiği gibi biz öğrenci odaklıyız. Bütün birimlerimiz hem akademik birimlerimiz hem idari birimlerimiz öğrenci odaklı çalışıyorlar. Birebir öğrenci ile yakından ilgilenme fırsatımız var. Hocalarımız buna özen gösteriyorlar. Bize iletildiği andan itibaren sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bu anlayışla kendimizi kurgulandırdık. İdari personel, akademik personel bu yönde gayret ediyor. Bu da öğrenciler için önemli bir avantaj. Öğrenci memnuniyeti ve eğitim öğretim kalitesini arttırmak bizim hedefimiz.
Eğitime merhaba dediğimiz tarihten itibaren benimsediğimiz bu stratejimizden vazgeçmeyecek, 2015 - 2016 eğitim yılına hazırlanırken bunun bilincinde hareket edeceğiz. Arkamızda bıraktığımız yıl mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar dilerken, tatil için memleketlerinin yolunu tutan öğrencilerimize ve tercih yapacak olan milyonlarca öğrenciye düşünmeleri için iyi bir ara yakaladıklarını hatırlatarak, Nereye tercih etsem diye düşünen öğrencilere, Kırklareli'nin çok güvenli, ucuz, yaşanabilir bir kent olduğunuda hatırlatıyorum."

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol