Necla ve Engin'in mutlu günü

İlimiz Kırklareli Kızılcıkdere köyünün tanınan ailelerinden Hanife ve Hasan Basri Demirel in oğulları Engin ile Kocatarla köyü sakinlerinden Hacer, Kemal Ateş'in kızları Necla dün Kızılcıkdere köyünde düzenlenen düğün ile evlendi.  Engin ve Necla çiftinin düğününe katılan Demirel ailesinin dost, akraba ve yakınları gündüz saatlerinde yoğun katılımlı bir araç konvoyu ile Ateş ailesinin Kocatarla köyünde bulunan evlerine gelerek düğün geleneklerimiz gereği gelinleri Necla Ateş'i alarak Demirel ailesinin Kızılcıkdere'de bulunan evlerine getirdi.
Davul zurna ve oyun havaları eşliğinde gelinlerini evlerine getiren Demirel ailesinin sevinç ve mutluluğuna dost, akraba ve yakınları ortak oldu. Birçok il ve ilçeden gelerek Necla ve Engin çiftinin mutluluğuna ortak olan konuklar Demirel ailesinin evinin bahçesinde davul zurna eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi.
 Düğünlerine katılım gösteren konuklar için büyük bir yemek veren Demirel ailesi sevinçlerine ortak olan tüm misafirlerine teşekkür ettiğini dile getirdi. Tüm gün süren etkinliklerin ardından akşam saatlerinde Kızılcıkdere köy meydanında yapılan düğüne ise Ateş ve Demirel ailelerinin dost ve yakınları yoğun katılım gösterdi. Bizlerde Önadım Medya Grubu olarak yeni evlenen Necla ve Engin çiftini bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol