Nagihan ve Taner sözlendi

Gazetemiz çalışanlarından Kadir Usanmaz'ın ablası olan Nagihan Usanmaz ve Kırklareli eşrafından Nevin, Tarık Tez'in oğulları olan Taner Tez sözlendi.

Bir süredir devam birlikteliklerinin ardından evlenerek bir yuva kurma kararı alan genç çift bu kararlarını ailelerine bildirdi. Genç çiftin evlenme isteklerine karşılık Süleyman ve Fethiye Usanmaz'ın kızları Nagihanı oğullarına istemek için Usanmaz ailesinin kapısını çalan Tez ailesi, örf adet ve geleneklerimize uygun olarak Usanmaz ailesinin kızlarını oğullarına istediler.
Bir araya gelen aile bireylerinin karşılıklı hoş sohbetlerinden sonra ailenin babası Usanmaz ailesinin kızları Nagihanı oğullarına istemek için söz istedi. Nagihan ve Tarık çiftinin evlenme kararlarını olumlu karşılayan Usanmaz ve Tez aileleri genç çiftin evlenme isteklerinin hayırlı olmasını diledi.
Nagihan ve Taner'in hayatlarının en önemli anlarından biri olan o gecede söz yüzüklerini takan abi Haluk Usanmaz genç çifte mutluluklar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bizlerde Önadım Medya Grubu olarak Nagihan ve Taner çiftinin evlilik yolunda aldıkları bu önemli ve güzel karardan dolay genç çifti tebrik ediyor ve hayırlara vesile olması temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol