Mutluluklarını evlilikle taçlandırdılar

Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken sizlerin de yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız" sözleri ile düğünlerine yakınlarını davet eden Nermin-Sedat Keçeli çifti, 04 Haziran 2016 Cumartesi günü gerçekleşen düğün ile birlikte dünya evine girdi.
Saat 20.00 itibariyle Uçarlar İpek Düğün Salonu'nda başlayan düğüne gelenleri, kapıda mutlu çiftin aileleri karşıladı.
Düğünde yeni evli çiftin heyecanı gözlerinden okunurken aileleri de çocuklarının mutluluğu karşısında duygusal anlar yaşadı.
Genç çiftin anlamlı gecelerinde çifti dostları, akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Önadım Medya Grubu olarak bizler de bu güzel gecede onların mutluluğuna ortak olduk.
Gecede alkışlar eşliğinde piste gelen gelin ve damat muhteşem danslarla mutluluklarını sergilediler. Düğünün ilk saatinde dans ve pasta kesiminin ardından tüm sevenleri onları tebrik ederek armağanlarını takdim etti ve çiftle bol bol resim çekildi.
Davetlilere yapılan ikramla devam eden düğünde yeni evli çift ve yakınları doyasıya eğlenerek düğünün hakkını verdiler.
Nermin ve Sedat çiftinin yakınları hareketli müzik eşliğinde oynayarak gelin ve damadın mutluluklarına mutluluk kattılar.
Bizler de Önadım Medya Grubu ailesi olarak çifte bir ömür boyu saadet ve mutluluk diler, Nermin ve Sedat çiftini gönülden tebrik ederiz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol