Mutlu birliktelik, muhteşem bir düğün ile taçlandı

Selin ve Ruşit Çarşamba gecesi düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğünde birçok renkli kare görüntülenirken, davetliler "Böylesini daha önce hiç görmedik. Harika bir düğün" yorumunda bulundular.

Kırklareli Roman Kültürünü Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Zafer Süpürgeci’nin oğlu Ruşit Selin Eltimur ile hayatını birleştirdi. Yayla Mahallesi’nde gerçekleştirilen düğüne Selin ve Ruşit’in akrabaları, yakınları, arkadaşları ve tüm sevenleri katılım gösterdi.

9 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 20.00'de başlayan törende, alkışlar arasında düğünün yapılacağı alana Selin ve Ruşit çifti, romantik bir şarkı esliğinde ilk danslarını yaptılar. Tüm davetlilerin hayran dolu bakışlarıyla dans eden çift mutluluğu doyasıya yaşadı. Bir süre dans eden çifte daha sonra gelen misafirlerde eslik etti.

Çiftin birbiri ile uyumu beğeni toplarken gelen misafirlerinde yoğunluğu gözlerden kaçmadı. Dansın hemen ardından ise mutlu çift beraber oynadıkları roman havaları ile adeta mest oldular.

Oynadıkları oyunlar ile Selin ve Ruşit çifti, hayat boyu devam edecek paylaşımlarına daha düğün gününden başlamış oldu. Oyun esnasında başlayan geleneksel takı törenine geçildi.

Takı töreninde ilk olarak çiftin annesi ve babası takılarını sunarken, çiftin sevenleri de takı için katılım oldukça yoğun oldu. Davetlilerin birer birer takılarını takmaları ile birlikte düğün törenine katılan davetliler piste çıkarak doyasıya eğlendiler.  Pistin bir an olsun boş kalmadığı düğün töreninde eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Gecenin sonunda ise tüm davetliler, Selin ve Ruşit'i tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Bizlerde Önadım Medya Grubu olarak yeni evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyor, "Bir yastıkta kocayın" temennilerimizi sunuyoruz. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. MÜKEMMEL BİR DÜĞÜN .HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN