Mustafa Sarıgül Kırklareli’ndeydi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığının yanı sıra “Kırklareli İktidar Hazırlık Merkezi” açılışı gerçekleştirmek için ilimizdeydi. Sarıgül sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Düğün Salonu’nda toplantı düzenledi. 

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 3 Mart Çarşamba günü Kırklareli’ne gelerek “Kırklareli İktidar Hazırlık Merkezi” açılışını yaptı. Yanında partisinin yönetimi ile birlikte ilimize gelen Sarıgül burada bir selamlama konuşması yaparak, “Kırklareli İktidar Hazırlık Merkezi”nin kurdelesini keserek açtı.
Buradan sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Düğün Salonu’nda partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Parti olarak Trakya’ya çok önem verdiklerini belirten Genel Başkan Sarıgül, hareket başlangıcının da Tekirdağ’dan başladığını kaydetti.
Herhangi bir siyasi zümreye ait olmadıklarını, her türlüsiyasi ve politik görüşteki vatandaşı kucaklamak istediklerinin altını çizen Sarıgül, “Kırklareli İktidar Hazırlık Merkezi”ne de tüm vatandaşlarının gelebileceğini kapılarının herkese açık olduğunu ifade etti.
“TDP; ahde vefa, bu vatana fedadır”
Sarıgül partisinin vizyonunu anlatarak; “Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen bir demokratik kitle partisidir.
Kardeşlerim; bugün, Trakya’mızın incisi Kırklareli’nde “40 şehitler Anıtı”nı ziyaret ederek ecdadımıza dualar okuduk, ruhları şad olsun. vatan size her zaman minnettardır. TDP; ahde vefa, bu vatana fedadır” dedi.
Türkiye Değişim Partisi olarak ülkeye ve Trakya’ya değişimi vaat eden Sarıgül; geleceğe dönük projelerini anlatarak konuşmasını sonlandırdı. (B.Uçarkuş (Gültekin)-A20)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sarıgül Muharrem İnce Ümit Özdağ gibi yenilerle... Koltuğu sallanan eskiler daha çoooook aşındıracak bu kapıyı. Seçmeni oy için değerlendiren başka bir kıymet vermeyen siyasiler. ne değişecek ki ?