Mürsel Tekin Kırklareli Ocak Başkanlığına getirildi

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Bir buçuk yıldır görevini sürdüren Ahmet Yıldırım, bayrağı, Arş. Gör. Mürsel Tekin’e devretti. Devir teslim töreni 30 Haziran Pazar günü Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bir buçuk yıldır görevini başarıyla yürüten Ahmet Yıldırım, bayrağı Kırklareli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Mürsel Tekin’e devretti.
30 Haziran Pazar günü Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığından düzenlenen devir teslim törenine Genel Başkan Sinan Ateş de iştirak etti. Saat 18.00’de gerçekleşen tören öncesinde bir konuşma yapan Ateş, Ülkü Ocaklarının dinamik bir yapıda olduğunu vurgulayarak, özellikle son dönemde gerçekleşen eğitim ve kültür çalışmalarına dikkat çekti. Ocak tarafından çıkarılan kitap ve basılı yayınların artışını işaret eden Ateş, önceki dönem İl Ocak Başkanı Ahmet Yıldırım’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, yeni Başkan Mürsel Tekin’e de başarılar diledi.
Görevi devreden Yıldırım ise açıklamasında şunları kaydetti; “Turan coğrafyasının batı illerinden, bir vatan parçası: Kırklareli! Bir başka Türk yurdu olan ve Türkçülük-Ülkücülük tarihine elmas değerinde harflerle yazılan şehidimiz, ağabeyimiz, ülkü devimiz Dursun Önkuzu’nun memleketi Zile’den çıkıp bu serhat kentine geleli 6 sene oldu. Gerek memuriyet gerekse de sivil hayatımın her anında ülkücü ahlâka yaraşır bir hayat tarzı sürmekte iken bundan 1.5 sene önce Teşkilatımızın liderlerinin tensipleriyle Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı görevine layık görüldüm. Bu süre içerisinde muhtelif sıkıntılara rağmen Hilal içinde Bozkurt’u her daim en yükseklerde tutmayı ve bu bayrağı dalgalandırmayı bir görev bildim ve inşallah da bu görevi layıkıyla yerine getirmişizdir.
Bu bayrağın hiç yorulmadan ve yılmadan dalgalandırılması esnasında bu görevin emanetçisi olduğumuzu da hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Bu minvalde yaklaşık bir buçuk yıldan beri sürdürmekte olduğum İl Ocak başkanlığı görevimi Sayın Genel Başkanımız Sinan ATEŞ beyefendinin müsaade ve takdirleriyle devretmiş bulunmaktayım.
Görev yaptığım zaman zarfında bayrağı lekelemeden kirletmeden yere düşürmeden tüm gayretimle yukarı taşımanın arzusunda oldum.
Bu kutlu görevi ifa eder iken maddî ve manevî alaka, yardımlarını her daim gördüğüm kişilere ve kurumlara teşekkür etmek elzemdir. Bu minvalde, göstermiş olduğu güven ve ilgiden dolayı Sayın Genel Başkanımız Sn. Sinan ATEŞ beyefendiye her aradığımda şahsımla yakından ilgilenen Sayın Genel Başkan Yardımcımız Aşkın DİNÇER beyefendiye ve tüm Genel Merkez Yöneticilerimize teşekkür ederim.
Beşeri hayatta alabileceğim en kutsal makama gelmeme vesile olan geçmiş dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sn. Olcay KILAVUZ beyefendiye, her zaman yanımda olan insanlığı, ahlaklı olmayı, başkalarının mutluluklarını kendi mutluluklarından üstün tutmayı öğreten kıymetli babama, anneme ve ağabeyime; yakın çalışma arkadaşlarım olan il yöneticilerime, İlçe Ocak Başkanlarıma ve yönetimlerine iyi niyetli safiyane duygularla davasına hizmet eden teşkilat mensubu kardeşlerime, MHP İl, İlçe Başkanlarına ve yönetimlerine, MHP Kadın Kolları İl Başkanı ve yönetimine, Kırklareli Belediye Başkan Adayımıza, TÜRKAV İl Başkanı ve yönetimine, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı ve Yönetimine, Ocağımıza maddi manevi destek vermiş ablalarıma. Ağabeylerime, arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim. Devretmiş olduğum bu mübarek görev bayrağının benden sonraki ülküdaşlarımın elinde daha yükseklere ulaşacağına inanıyor, bana her şart, ortam ve zamanda güvenen ülküdaşlarıma bir kez daha teşekkürü borç biliyorum. Tanrı Türk’ü Korusun ve Yüceltsin!”
Devir teslim töreninin sonrasında Genel Başkan Sinan Ateş ilimizden ayrıldı.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol