Murat Türkgeldi, kalbini Dilek ile birleştirdi

Önadım Medya Grubunun eski mensuplarından Murat Türkgeldi, hafta sonu yapılan düğünle dünya evine girdi.

Kırklareli'de hafta sonu düğün mevsiminin de gelmesi ile oldukça yoğun geçti. Cumartesi günü başlayan düğünler Pazar günü de devam etti. Hafta sonu Cumartesi günü dünya evine giren bekarlardan biride bir dönem Önadım Medya Grubu bünyesinde görev alan Murat Türkgeldi idi. Dilek Başaran ve Murat Türkgeldi aldıkları hayatlarını birleştirme kararı ile hafta sonu mutluluğa yelken açtı. Kocahıdır Mahallesi'nde gerçekleştirilen düğün öncesi düğün alayı çiftin mutluluğunu Kırklareli'ne duyurdu, ardından akşam saat 20.00'da başlayan düğün ile çiftin mutluluğu katlandı. Ailelerin, akrabaların, tanıdıkların ve eski çalışma arkadaşlarının bir araya geldi düğünde mutluluk, çiftin düğünü başlatan dansının ardından atılan göbeklere, çekilen halaylara, edilen danslara yansıdı.
Düğünü katılanlar hem çifti hem de aileleri tebrik ederek, birlikteliğin daim olmasını temenni ettiler. Bizde Önadım Medya Grubu olarak eski çalışma arkadaşımıza hayatında eşi ile birlikte mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Biricik hayat arkadaşım Dilek türkgeldi ile bu güzel haberi okurken bize sundukları jestten doşayı eski çalışma arkadaşlarım olan önadım medya grubu çalışanlarının hepsine çok teşekkür ediyoruz... Sağlıkcakla esen kalın. Murat & Dilek TÜRKGELDİ