Müjde! Ek bina yakında hizmete girecek

Kırklareli AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi 250 yataklı ek bina yapım işi yer tesliminin yapıldığını müjdeledi.


 

Kırklareli AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Bina Yapım İşi Yer Teslimi yapıldığını duyurarak, yapımına başlanan 250 yatak olarak hizmet verecek olan Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi ‘nde çalışmaların son hızla devam ettiğini ve en kısa sürede hastanenin hizmete açılacağını bildirdi.
AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam yaptığı açıklamada yeni hastanenin tamamlanarak hizmete açılması ile birlikte daha iyi, daha kaliteli, daha konforlu bir sağlık hizmetine kavuşacağını ifade ederek;" Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi 250 Yataklı ek bina yapım işi Yer teslimi yapıldı. Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Bina Yapım İnşaat İhalesi Bakanlığımız tarafından yapılmış olup,  62.500 m2 Kapalı Alanlı deprem izalatörlü bina mevcut hastane arsasına yapılacaktır. Çocuk, kadın doğum, genel cerrahi, dahiliye ve tüm ana branşların yan dalları ve Onkoloji Tanı Tedavi Merkezi (PET-CT, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi, Gama Kamera, Lineer Hızlandırıcı ), Diyabet Merkezi, İleri Patoloji Merkezi, Çocuk İzlem Merkezi,  Çocuk Psikiyatri Merkezinin hizmet vereceği şekilde projelendirilmiştir.  İşin Süresi: 800 gün. Sözleşme Bedeli : 1.967.749.000,00 TL dir. Kırklareli'mize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.
Milletvekili Sarıçam, 250 yatak olarak hizmet verecek olan Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Binası’nın Ülkemize, İlimize, İlçemize hayırlı olmasını temenni ederek başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya ve emeği ve katkısı olanlara şükranlarını sundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol