Muhtar Yıldırım Hırsızlara Karşı Uyardı

Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, son günlerde mahallede artan hırsızlık vakalarıyla alakalı açıklama yaparak, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım; mahallede artan hırsızlık olaylarıyla alakalı açıklamalar gerçekleştirdi. Vatandaşları uyaran ve duyarlı olmaya davet eden Muhtar Yıldırım, vatandaşların herhangi bir durum gördüklerinde kolluk kuvvetlerini araması gerektiğini vurguladı.
“Hiçbir emniyet
birimi suçluya sizlerin
kişisel bilgilerinizi vermez”
Vatandaşları duyarlı olmaya çağıran Yıldırım; “Sevgili mahalle sakinlerim son zamanlarda her mahallede olduğu gibi bizim mahallemizde de hırsızlıkların artması söz konusudur. Böyle kötü bir durumla karşı karşıya kalırsanız lütfen 155 aramaktan çekinmeyin. Hiçbir emniyet birimi suçluya sizlerin kişisel bilgilerinizi vermez. Bugün komşumuzun yarın bizlerinde başına gelebileceğini unutmayalım şimdiden her birinize teşekkür ediyorum” dedi.
“Yaşanan zor süreci
inanıyorum ki
birbirimizle irtibat halinde kalarak atlatacağız”
Zor süreci birlikte atlatacaklarının altını çizen Yıldırım; “Arkadaşlarım her birinizin fikirleri benim için çok kıymetli ve önemli tüm bana ilettiklerinizi ilgili kurumlara ivedilikle iletiyorum. Bu sıkıntıları ve yaşanan zor süreci inanıyorum ki birbirimizle irtibat halinde kalarak atlatacağız” ifadelerini kullandı.
(V. Abuy)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ARZU HANIM ŞİMDİ ÇOK BASİT OLARAK ŞÖYLE OLUYOR BİR YERDE HIRSIZLIK ÇOKSA ORADA EMNİYET ZAAFİYETİ VARDIR... LÜTFEN HALKI KENDİ ASAYİŞİNİ SAĞLAMAYA DEĞİL ÖNCE EMNİYET BİRİMLERİNİ VAZİFEYE DAVET EDİNİZ!