Müftülük bağımlılıkla mücadele ediyor

Kırklareli İl Müftülüğünce planlanan bilgilendirme toplantıların ikincisi Kırklareli  Cazibe Salonunda yapıldı. Toplantıda bağımlılıklarla samimi bir mücadele yürütülmesi konusunda fikir birliğine varıldı. 

İl Müftülüğü Din Görevlileri ile Kofcaz İlçe Müftülüğü personelinin katıldığı toplantıda 34. il Müftüleri İstişare Toplantısında alınan kararla ile diğer din hizmetleri ve dini gelişmeler hakkında bilgi verildi. Toplantıya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kofcaz İlçe Müftüsü Ramazan Özdemir , Şube Müdürleri Seyit Ali Aydil, Ahmet Sainkaplan , İl Murakıpları Harun Namlı , Yasin Gün ve cami görevlileri ile Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş Bağımlılıkla topyekün mücadele edilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: " Toplumsal hayatımızı tehdit eden uyuşturucu madde, alkol, kumar, tütün ve teknoloji bağımlılığı ile samimi bir mücadele etmemiz gerekiyor " dedi. Müftü Demirtaş , bağımlılığın zararlarını anlatan afişlerin beğenildiğini ifade ederek her tarafa asılması gerektiğini söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol