Müezzinoğlu; “Sistemin ipi milletin elinde olacak”

AK Parti ve MHP Lüleburgaz ilçe teşkilatları, 12 Haziran Salı akşamı, Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda dev bir halk iftarına imza attı. Bu önemli organizasyona Sağlık Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan Edirne milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Kırklareli milletvekili ve 1. Sıra adayı Selahattin Minsolmaz, 2. sıra adayı Volkan Göç, 3. Sıra adayı Kadriye Tokat, MHP Kırklareli 1. sıra adayı Semih Meriç, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarından çok sayıda önemli isim ve yüzlerce Lüleburgazlı katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Lüleburgaz Ak Parti ilçe başkanı Tanzer Koç, katılan herkese teşekkür ederek; “Bu mübarek sofrada bizleri bir araya getirdiği için Rabbimize şükrediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Kırklareli milletvekili Selahattin Minsolmaz; yakın zamanda Başbakan Binali Yıldırım’ı bu meydan ağırladıklarını hatırlatarak; “Burada sizlerin de coşkusuyla güzel bir miting düzenledik. İnşallah bayrama kavuşacağız. Allah nice ramazanlar nasip etsin. Bayramın tüm Müslüman coğrafyasına huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.
Minsolmaz’ın ardından konuşan Mehmet Müezzinoğlu; katılımcıları selamlayarak şöyle konuştu:
“Rabbim Ramazan bereketini hepimizin hanelerine huzur ve bereket olarak yansıtsın. Birbirimizi daha çok sevmemize vesile kılsın. Ümmet coğrafyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olsun Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Bayramları paylaşarak çoğaltacağımız günler olarak görelim.” diye konuştu.
Daha sonra Lüleburgaz’da vatandaşlara bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Müezzinoğlu, gazetemize de özel bir röportaj verdi. Muhabirimizin 24 Haziran’dan sonra Türkiye’yi, Dünya’yı ve Trakya’yı nasıl bir gelecek beklediğini sorması üzerine Müezzinoğlu; “Türkiye’yi güzel bir gelecek bekliyor. Bu ülke cumhuriyet kurulduğundan beri çok badireler atlattı. Başarılı dönemler geçirmiş bir ülkeyiz ama bedeller ödemişte bir ülkeyiz. Parlamenter sistemin ipinin ucunun milletin elinde olması lazım. İnşallah 24 Haziran’dan sonra bu olacak” dedi.
AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen iftar yemeği Kırklareli Yayla Mahallesinde 13 Haziran 2018 Çarşamba akşamı yoğun katılım ile son buldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Yorumları yutmanızı anlıyoruz zira bu ipini koparmış eşkiyalar iktidarı yakın urgan iplenip karantinaya alınacak ve artık ne "uyarı"lar gelecek ne de korkular kalmayacak doğru sözlerin beyanları babında.