Müdür Ogün Vardar; “Bayrağın dalgalandığı her yer bizim”

Kırklareli’de 11 yıldır görev yapan Kırklareli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ogün Vardar, Bartın’a İl Müdürü görevine layık görüldü. Görev süresi boyunca halk ve basın ile örnek diyalog içerisinde olan Müdür Vardar, basın mensuplarıyla vedalaştı. Kırklareli’ne olan sevgisini içtenlikle ifade eden Vardar, Bartın’da da Kırklareli’ne açık bir kapının olduğunun altını çizdi.

Kırklareli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ogün Vardar, 11 yıllık görevin ardından İl Emniyet Müdürü görevi ile Bartın’a atandı. 21 Ağustos Pazartesi günü Polisevi’nde gerçekleştirilen veda toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Müdür Vardar, halk ile diyaloğun önemli olduğunu ifade ederek Kırklareli halkının kendisinde özel bir yeri olduğunun altını çizdi.
Kırklareli’ni sevdiğini ve görev olarak Bartın’ın layık görülmesinden da duyduğu memnuniyeti dile getiren Vardar, Kırklareli’de güzel günlerinin geçtiğini ve Kırklareli halkını unutmayacağını ifade etti.
“Kırklareli’nde 11 yıl görev yaptım”
Polisliğe başladığı yıllarda yaşadığı güzel anıları ifade eden Müdür Vardar, Kırklareli’nde güzel anılar biriktirdiğini ifade ederek “Geldik ve görevimize başladık burada. 11 sene alnımızın akıyla hep böyle güzel anılarla görevimizi ifa etti. Allah bize bunu nasip etti. İnşallah bundan sonra da devlet büyüklerimizin bize tevdi ettiği görevi de layıkıyla yerine getirmeye çalışırız. Ama şunu unutmayın. Orada sizin orada bir dostunuz, arkadaşınız, ağabeyiniz var. Orada kapınız açık. Orada da tabi ki sizin gibi güzide basın mensubu arkadaşlarımız olduğundan da hiç şüphem yok. Hepsi çok güzel, görevlerini layıkıyla yerine getiriyor. Sonuç olarak sizler de kamu görevlisisiniz. İnanın hiçbir farkı yok” sözlerini dile getirdi.
Hakkımız helal olsun…
Görev süresi boyunca Kırklareli’nde olmaktan memnun olduğunu dile getiren Müdür Vardar, basın mensuplarına da saygı duyduğunu ifade ederek “Polis muhabirleri hakikaten bir polis kadar özverili ve polis kadar görevine sadıktır. Ben o yüzden sizlerin hepinizi takdir ediyorum. Çalışmalarınızdan dolayı da teşekkür ediyorum. Bu güne kadar tavır ve davranışlarımızla görev gereği bir hatamız olduysa da affedin hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Bizden yana da hakkımız varsa helali hoş olsun” dedi.
“Bartın da şirin bir ilimiz”
Kırklareli’nden sonra Bartın’da görev yapacağını kaydeden Müdür Vardar, “Bartın daha küçük ama şirin bir il. Kırklareli’nden daha küçük, üç tane ilçesi var. Amasra çok güzel bir yer. Orada da görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Halkımız ile birlikte düzen için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız” ifadelerine yer verdi.
“Çok güzel anılar ile ayrılıyorum”
Çocuklarının Kırklareli’nde büyüdüğünü ifade eden Müdür Vardar, Kırklareli’nden ayrılmanın burukluğunu yaşadığını ifade ederek, görevin kutsallığına olan inancıyla yola çıkacağını ifade ederek “Kırklareli’nde o kadar çok şey yaşadık ki. Buradan çok güzel anılar ile ayrılıyorum. Kırklareli için bu güzel bir ilk.
Birlikte çalıştığım bir müdürüm vardı, şöyle bir söz söyledi hiç unutmuyorum; ‘Bayrağın dalgalandığı her yer bizim’ dedi. Bu Hakkarisi de olur Kırklarelisi de olur Iğdır’ı da olur Adanası da olur. Bizler neferiz. Bizler 10 sene de kalsan 20 sene de kalsan neferiz. Ama sizler hancısınız. Bizler yolcuyuz. Önemli olan burada iyi izler bırakmak. Arkamızdan iyi konuşulmasını sağlamak. Vatandaşa makro düzeyde bir hizmeti şiyar edinmek. Az önce sayın Valimiz ile hem tanıştım hem vedalaştım. Çalışmak kısmet olmadı. Hakikaten ilimiz için bir kazanç. Piyarı kuvvetli. Vatandaşlar ile bire bir diyaloğu seven ve hakikaten Kırklareli için bir kazanç” şeklinde konuştu.
“Kırklareli’nde bir ilk…”
Kırklareli’nden terfi ile atanan Müdür Vardar, Bartın’da İl Müdürlüğü görevine layık görülerek Kırklareli’ne de büyük bir onur yaşattı. Müdür Vardar, “Kırklareli için bir ilk oldu tabi ki bu. Dışarıdaki Kırklareli algısı küçük bir memleket şeklinde. Buradan terfi ile başka bir yere atanmak Kırklareli için de güzel bir durum ve daha başka örnekleri de olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol