Müdür Aşım ile tanıştılar hayatları değişti

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, öğrenimlerini yarım bırakmış iki genci okula kazandırdı. Müdür Aşım’ın girişimiyle okula dönen iki genç öğrenimlerine Ahmet Mithat Ortaokulu’nda devam edecek.

Kırklareli Merkez’de eğitimlerini yarıda bırakan iki genç, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım´ın çabalarıyla okullarına geri döndü. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, hafta sonu tatilinde kent merkezinde dolaşırken çiçek fotoğrafı çeken iki genci fark etti. Yanlarına giderek tanıştığı Çağrı Bozacı ile Serdar Tuğral´ın eğitim hayatlarının yarım kaldığını öğrendi. Çocukları makamına davet eden Müdür Aşım , gençlere her şeye rağmen eğitimlerini tamamlamaları gerektiğini ve bu konuda kendilerine destek olacağını söyledi.
İki genci makam aracıyla okula götürdü
Müdür Aşım, daha sonda makamında konuk ettiği Çağrı ve Serdar´ı makam aracına bindirerek Kırklareli Merkez Ahmet Mithat Ortaokulu´na götürdü. Kayıtları yapılan iki genç 7. sınıf öğrencisi olarak yeniden okullarına başladı. Müziğe olan yetenekleri dikkati çeken iki genç, okulda arkadaşlarına mini bir konser verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım yaptığı açıklamada, okuldan ayrı kalan çocukların yeniden sınıflarına dönmelerinden çok mutlu olduğunu söyledi. Çağrı Bozacı ve Serdar Tuğral´ın artık hayata daha umutla baktığını ifade eden Müdür Aşım; “Aileleri de bu durumdan çok memnun. Serdar ve Çağrı, benzer durumlarda olan, eğitimlerini yarıda bırakmış diğer arkadaşlarına da iyi birer örnek oluyorlar." dedi. (Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol