Müdür Aşım; “Eğitimdeki en büyük rol öğretmenlerindir”

İl Milli Eğitim Müdürü Aşım’ın okul ziyaretleri devam ediyor. Müdür Aşım yerinde gerçekleştirdiği incelemelerde amaçlarının öğrencilere daha kaliteli eğitim ortamı sunmak ve eğitim kalitesini artırmak olduğunu vurgularken ülkenin geleceği ve kalkınması için eğitimde mutlaka başarıya ulaşmamız gerektiğini belirtti. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul ziyaretleri kapsamında 12 Ekim 2017 Perşembe günü (dün) Ahmet Yener İlk/Ortaokulu, Bilal Yeşen İmam Hatip Ortaokulu, Bilal Yapıcı Spor Lisesi ile Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 12 Ekim 2017 Perşembe günü okulları ziyaret etti. Aşım ziyaretleri sırasında öğrencilerle yakından ilgilendi.

Müdür Aşım dün Ahmet Yener İlk/Ortaokulu, Bilal Yeşen İmam Hatip Ortaokulu, Bilal Yapıcı Spor Lisesi ile Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Müdür Aşım, ziyaretleri esnasında okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, ziyaret ettiği okulların genel durumları hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı. Öğretmenler ile öğretmenler odasında, öğrencilerle de sınıflarında bir araya gelen Müdür Aşım, herkesle yakından ilgilendi.
“Tüm imkânlarımızla siz değerli eğitimcilerin yanındayız”
Eğitimdeki en büyük rolün öğretmenlerde olduğunu aktaran Müdür Aşım söz konusu zİyaretlerinde; "Öğrencilere çocuklarınızı eğittiğiniz gibi eğitim verirseniz, sizlerin çocukları da öğretmenlerinden aynı şekilde eğitim alacaktır. Şunu unutmayınız ki tüm imkânlarımızla siz değerli eğitimcilerin yanındayız. Kapımız sizlere her zaman açık. Eğitim-öğretim dönemi başında ilimizdeki okullarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yaptık. Yıl içinde de sıkıntı yaşayan okullarımızın sorunlarını çözüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı sunmak ve eğitim kalitesini artırmaktır, Ülkemizin geleceği ve kalkınması için eğitimde mutlaka başarıya ulaşmamız gerekiyor." İfadelerini kullandı.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, ziyaret ettiği okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ederek başarılar diledi.
“Eğitimde aksayan yönleri
gidermek bizim
öncelikli işimizdir”
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ın okul ziyaretleri arasında Vali Faik Üstün İlkokulu ve Fen Lisesi de yer aldı. Müdür Aşım tarafından 11 Ekim 2017 Salı günü gerçekleştirilen ziyaretlerde eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.
Okul ziyaretleri kapsamında ilk olarak Vali Faik Üstün İlkokulu’nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı okul müdürü Şadiye Karagöz karşıladı. Ardından okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra ise Müdür Aşım öğretmen ve öğrencilerle görüşerek bir süre sohbet etti.
Buradan Fen Lisesi’ne geçen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım okul Müdürü Nurşen Turgut ile görüşerek okulda ve okulun pansiyonunda incelemelerde bulundu. Akabinde ise öğretmen ve öğrencilerle konuştu.
İllimiz dahilindeki okulları sürekli ziyaret ettiğini mevcut durumlarını görmek ve gelişmeleri yerinde tespit etmekle birlikte, başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiğini kaydeden Müdür Aşım; “Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir. Yaptığımız ziyaretlerle yönetici ve öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları
dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkanlar dahilinde tüm sorunları çözmeye çalışacağız." Dedi.
Müdür Aşım, İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak okulların ihtiyaçları noktasında her zaman destekçi olacaklarını ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşacaklarını da belirtti.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, incelemelerde bulunduğu tüm okullarda öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. (Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol