Minsolmaz’dan müjde; Yeni İŞKUR binası yapılacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınladığı mesajda“İŞ-KUR İl Müdürlüğü Hizmet Binamızı yapıyoruz” diyerek müjdeyi verdi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli için güzel haberler vermeye devam ediyor. İŞKUR binasının yenileneceği haberini veren Minsolmaz, Kırklareli’nin günden güne modernleştiğini dile getirerek, “Kırklareli gerekli çalışmaları gerçekleştirince daha güzel bir şehir olacak. Devletimiz Trakya’nın güzel şehri Kırklareli’miz için gereken çalışmaları hayata geçirmeye devam edecek” dedi.

“İŞKUR İl Müdürlüğü
Hizmet Binamızı yapıyoruz”
“Küresel krize ve dünyada yaşanan siyasal ve ekonomik olumsuzluklara rağmen ülkemiz, ekonomi ve istihdam alanındaki olumlu performansını sürdürüyor.
İstihdamımızı her geçen yıl artırmaktayız. İşgücüne katılma ve istihdam oranındaki olumlu seyri, 2017 yılında da devam ettirdik”
“İstikrar devam ediyor”
“Tüm Türkiye’de yakalanan bu olumlu grafik Kırklareli’mize de yansımaktadır.
Kırklarelimize yakışır modern Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası inşa edebilmek için Sancaktar Caddesi Üzerinde bulunan eski tekel arsası üzerine yapılacak olan bina ile ilgili proje süreci tamamlandı”
“İhale süreci
başladı”
“Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi ile ilgili ihale sürecini başlattık. 06/02/2018 tarihinde ihalesi yapılacak olan iş kapsamında Bodrum, Zemin ve 4 normal katlı betonarme karkas olarak inşa edilecek yapının toplam inşaat alanı 3310m2’dir.
Yapım işi kapsamında çevre düzenleme ve altyapı işleri de yapılacaktır. İlimize ve Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol