Minsolmaz’dan Koç’a ziyaret

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, seçim dönemindeki özverili çalışmalarından dolayı AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili seçiminde ikinci tura kalmadan zafer kazanan AK Parti ‘de Kırklareli’nden milletvekili seçilen Selahattin Minsolmaz, kendisine oy veren vatandaşlara teşekkür ziyaretleri sürdürüyor.
Bu kapsamda kapsamında Lüleburgaz Özerler Mahallesi, Kavaklı Beldesi ve Kırklareli Akalar Mahallesi’nde ki vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerine teşekkür etti.
Minsolmaz’dan Koç’a ziyaret
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 28 Haziran 2018 Perşembe günü AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç’u makamında ziyaret etti.
Ziyarete İl Başkanı Alper Çiler’de katıldı. Gerçekleştirilen ziyarette Vekil Minsolmaz seçim dönemindeki özverili çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Koç’u tebrik ederek çiçek takdim etti.
Sonrasında AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Vekil Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler, tüm üyelere gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
“Kırklareli için durmak yok yola devam”
Gerçekleşen ziyaretlerde Kırklareli için çalışmalara devam edeceğini dile getiren Selahattin Minsolmaz “Güzel bir seçim geçirdik.
Bu kapsamda bizlerden desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalara başlamadan önce vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi. Minsolmaz’a teşekkür ziyaretlerinde AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç da eşlik etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol