Minsolmaz'dan Kırklareli'ye TOKİ müjdesi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin  Minsolmaz, Kırklareli için önemli bir müjde vererek “Kırklareli'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) marifetiyle, ikinci toplu konut projemizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Kırklareli'nin büyümesi yolunda önemli bir projenin hayata geçirileceği müjdesi veren Minsolmaz, Kırklareli halkı için daima görev başında olduklarını dile getirdi.
“Proje hayata geçiriliyor”
Proje ile ilgili müjdeyi dile getiren Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Hamidiye Mahallesi’nde yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz.
Kırklareli Hamidiye Toki Evleri 7 Ağustos 2017’de ihaleye çıkıyor. Kırklareli Hamidiye Toki Evleri toplam 535 konuttan oluşacak.” sözlerini dile getirdi.
“535 adet konut”
Proje ile ilgili önemli bilgilere yer veren Kırklareli Milletvekili Minsolmaz, “Kırklareli ili Merkez ilçesi Hamidiye Mahallesi 535 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 7 Ağustos’ta yapılacak.
Kırklareli Hamidiye Toki Evleri başvuru tarihi, başvuru şartları ihale sonrası, Toki tarafından yapılacak olan, projenin satış duyurusunda netlik kazanacak. İlimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hamidiye mahallesi tam olarak neresi?

  2. Yayla Mahallesi Toki Bölgesi Yeni Devlet Hastanesi arkasında bulunuyor Karakoç Köyü Mezarlığı tarafında yapılacak

  3. bildikleri tek şey beton yol inşaat moloz...