Minsolmaz’dan 11 Eylül mesajı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 11 Eylül 2001 tarihinde Amerika’da meydana gelen terör saldırısının yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Terörü ve terörle iş tutan devletleri kınadığını belirten Minsolmaz, “İki kulesi vurulan ABD, iki mazlum ülkeyi, Irak ve Afganistan’ı vurdu. Kendi büyütüp beslediği, sonra bumerang gibi kendine dönen terör örgütlerine haddini bildirmek için onbinlerce masum insan canından oldu” dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak 11 Eylül saldırısını ve terör örgütleriyle terör örgütlerine destek verenleri kınadı. Minsolmaz mesajında; “Herkesi dehşete düşüren 11Eylül terör saldırısı olalı tam 18 yıl geçti.
Terörü de terör örgütleriyle iş tutan devletleri de lanetliyorum.Dünya kamuoyunda derin şüpheler uyandıran bu saldırının ardından İslam düşmanlığı giderek büyüdü.
İki kulesi vurulan ABD, iki mazlum ülkeyi, Irak ve Afganistan’ı vurdu. Kendi büyütüp beslediği, sonra bumerang gibi kendine dönen terör örgütlerine haddini bildirmek için onbinlerce masum insan canından oldu.Terör örgütleriyle iş tutmanın bedelini bir türlü ödemek istemeyen derin Amerika; saldırıda ölen masum binlerce insanın canına karşılık; Irak ve Afganistan’da masum onbinlerce insanın canını aldı.
Terör saldırıları amacına ulaştı, ülkede ve batı dünyasında, İslamofobi hızla yükseldi. Bu amaç mıydı, yoksa sonuç muydu bunu zaman gösterecek” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ilkokul tarih dersleri 16 Eylül 2019 Pazartesi 19:24:18

    11 Eylük 2001 İkiz Kuleler "controlled demolition"ın BOP planı üzere "Reichstag Yangını" amaçlı "inside job" olduğu ve 5 Milyon Suriyeli ile geri dönen bumerangı kimlerin attığı iyi bilinmektedir.

  2. Eneteresan ingilizce sözcüklerle yorum yazan aga Allah aşkına ne diyorsun paşam ????