Minsolmaz ve Şengörür Tıp Fakültesi Binasını Konuştu

Yeniden Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bülent Şengörür, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Kırklareli Üniversitesi’nde açılan Tıp Fakültesi Binası hakkında istişarelerde bulundular.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.Milletvekili Selahattin Minsolmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Şengörür’ü tebrik ederek görevin hayırlı olmasını diledi.
Gündem Tıp Fakültesi Binası Oldu
İnşaatı başlayan Tıp Fakültesi hakkında görüştüklerini belirten Milletvekili Minsolmaz; “Kırklareli Üniversitemiz Rektörlüğü'ne yeniden atanan, Prof. Dr. Bülent Şengörür hocamızın TBMM’deki ziyaretlerinde bir araya geldik. İnşaatına başlanan Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi ve planlama çalışmalarını yaptığımız Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemiz ile Üniversitemizin diğer projeleri hakkında görüşmelerde bulunduk. Kıymetli Rektörümüze, nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol