Minsolmaz ve Çiler’den başsağlığı mesajı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, birer mesaj yayımlayarak Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı diledi.

Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz taziye mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmada, şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”
Alper Çiler de yayınladığı mesajında; “Irak sınırında teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize, Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Millet olarak başımız sağ olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. gün olup devran dönecek de 22 Nisan 2019 Pazartesi 15:44:22

    Geçen hafta paralı kurşun askerlerin cicili bicili şölen-törenleri edilirken gerçek vatan evladları ve gerçek askerler gerçek savaşımdalar ve şahadet şerbetleri içerlerken elitin tosunları teskereleri ceplerinde şimdi hangi avantalar peşindeler kimbilir. Çürük raporlu siyasilere de hamaset beyanları vermek düşüyor değil mi?..