Minsolmaz ve Çiler’den MHP’ye ziyaret

AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, MHP Kırklareli İl Başkanlığına bir ziyarette bulunarak MHP İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya ve MHP Kırklareli Milletvekili Adayı Semih Meriç ile bir araya geldi. Ziyarette seçimler ve Cumhur İttifakı ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

28 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette AK Parti yetkililerini MHP İl Başkanlığında MHP Kırklareli Milletvekili Adayı Semih Meriç ve MHP Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya karşıladı.
Taraflar görüşmede 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Cumhur İttifakı tarafları bir araya geldi
Ziyaret hakkında konuşan AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, “Bugün birlikte Cumhur İttifakı’nı oluşturduğumuz Milliyetçi Hareket Partisinin Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Milletvekili Adayı Semih Meriç ile de bu vesile ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulduk” şeklinde konuştu.
“Kırklareli’ni AK Siyasetin lokomotifi yapacağız”
Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “24 Haziran, ilimizin siyasi tercihlerinde tarihi bir milat olacak. Kırklareli’mizi diğer pek çok ilimiz gibi AK Parti siyasetinin lokomotifi haline getirene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz, durmayacağız. Bu hedefe ulaşmak çok da zor değil. Önemli olan neden AK Parti’nin ülkemiz için Kırklareli’miz için gerekli olduğunu     anlatmak” dedi.
“Biz liderimizden feyz alarak alarak yolumuzu çiziyoruz”
Siyasetin bir ekip çalışması altını çizen Çiler, “Siyaset bir ekip işidir, takım çalışmasıdır. Bizim gibi siyasette bir davası olan bir parti için bu takım oyununu başarıyla yürütmek çok daha önemli. Biz liderimizden feyz alarak alarak yolumuzu çiziyoruz. Bugün de bu takım çalışmasının çok önemli bir parçası olan ittifaktaki yol arkadaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisi ile bir araya geldik ve seçim çalışmaları için istişarelerde bulunduk. Bizim inancımız hem biz AK Parti olarak hem de müttefikimiz MHP olarak en yüksek oyu hem Kırklareli’nde hem de Türkiye’de alacağız” diye konuştu.
“Cumhurbaşkanımız rekor bir oy alarak
yeniden başkan seçilecektir”
Cumhur İttifakı’nın 24 Haziran’da tarih yazacağını ifade eden Başkan Çiler, “Partimiz Türkiye her ildeki milletvekili adaylarımızın da kendi illerinde yürütecekleri çalışmalarla Cumhurbaşkanımız rekor bir oy alarak yeniden başkan seçilecektir. Buna tüm kalbimle inanıyorum. MHP ile oluşturduğumuz Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran'da bir tarih yazmasını arzu ediyorum. 25 Haziran Türkiye açısından bir milat olacaktır” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol