Minsolmaz vatandaşlarla birarada

1 Kasım 2015 26. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ile birlikte Kırklareli'nin Milletvekili olarak yeminini eden ve çalışmalarına ara vermeden başlayan AK Parti Kırklareli
Milletvekili Sehalattin Minsolmaz, ilk günkü aşkla çıktıkları bu yolda, hizmet için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
Minsolmaz, Kırklareli'nin ve bölgemizin her açıdan kalkınması, problemlerin çözülmesi ve eksiklerin tamamlanabilmesi adına teşkilatlar ile birlikte organize bir şekilde vatandaşın sıkıntılarına kulak vereceklerini bildirdi

27 Kasım 2015 Cuma günü Hızırbey Cami'nde kılınan Cuma Namazı'nın ardından teşkilatla birlikte esnafı ziyaret eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 17 Kasım'da gerçekleştirilen Yemin Töreni'nin ardından aktif olarak çalışmalarına başladı. 64. Hükümetin kurulması ile birlikte aradaki iki günlük süreci değerlendirerek ilimize gelen ve AK Parti il teşkilatının faaliyetleri ile ilgili olarak görüşmeler yapan Minsolmaz, bölgemizin kalkınabilmesi adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini bildirdi. Selahattin Minsolmaz, Kırklareli'de devam eden ve yapılması öngörülen projelerin hepsini yakından takip edeceğini söyledi. Gazetemiz muhabirlerine açıklamalarda bulunan Minsolmaz, şu ifadelere yer verdi; "Yeminlerimizi etik, kabinemiz kuruldu Sayın Başlananımız gelemedi. Gelmezden önce 64. Hükümetimizin programını da açıkladı. Meclisin çalışmaları yoğun tempo ile devam ediyor. Bizler de hemen Sayın Başbakanımızın 64. Hükümet programını meclise sunmasının akabinde bu iki günü süreç içerisinde hem Kırklareli'deki parti faaliyetleri hakkında arkadaşlarımıza yardımcı olmak hem de hemşerilerimiz ile bir araya gelmek için bunu değerlendirdik. Evet, Ankara trafiği, yemin ve sonrasındaki süreç çok hızlı devam edecek. Hükümet Programına ilişkin Müzakereler, güvenoyu oylaması şeklinde sürecek. Sonrasında kabinemiz oluştu. Bakanlarımız dengeli bir şekilde kabinede yer aldı. Eski bakanlarımız, yeni bakanlarımız olarak kabinemiz kuruldu. Ankara'da dinamik bir süreç var tabii ki biz şehrimizin tek İktidar Milletvekili olarak buradaki sürece de çok etkin katılmamız gerekiyor. Bunun için teşkilatların çok etkin çalışması, bizlerin de bunların içinde paydaş olması gerekiyor. Bölgemizin insanını dinleyerek, buradaki ihtiyaçların Ankara'da sözcüsü olmamız gerekiyor. AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu 1 Kasım Seçimleri'nde, yüzde 49.50 oy ile milletimizin istikrara ve geleceklerine sahip çıktığı ve gerçekten milletin kendi iradesi ile geleceğinin güvencesi olan AK Parti'yi iktidara getirmesinin, Ankara'ya gittiğimizde ne kadar anlamlı olduğunu daha iyi anlıyoruz. Çünkü alınacak kararların, ülke açısında yürüyen sürecin, ektin olarak tabii ki ve bakanlıkların tek partinin çatısı altında birbiri ile uyumlu olarak çalıştığı dört yıllık bir süreç yaşayacağız. 7 Haziran seçimlerinde oluşan manzaradan ve koalisyonun olmaması sürecinden sonra 1 Kasım Genel Seçimleri sonucu itibari ile çok anlamlı oldu. Ben tabii ki burada şunu söylemek istiyorum. Bu milletimizin bir zaferidir."
"Bölgemizin tüm
sektörleri ile ilgili
problemlerine hakimiz"
"Sayın Başbakanımız yaptığı konuşmalarda Milletimizin bizlere verdiği sorumluluğu, partimize verdiğinin altını çizerek, parti teşkilatlarımızın, milletvekillerimizin ve bakanlarımızın kesinlikle rehavete kapılmadan, kibire kapılmadan, vatandaşımızın ihtiyaçlarını teker teker hoşgörü içerisinde gereğini yerine getirmesi yönünde açıklamalar yapıyor. Ben de bölgenin milletvekili olarak, tabii ki Kırklareli'nin ihtiyaçlarını, sorunlarını gerek mesleğimden gerek sivil hayatımdan gerekse teşkilattaki yerel yönetimdeki görevimden, onun öncesindeki yerel hizmetlerdeki belediyecilik faaliyetlerimden ve daha sonraki serbest mühendislik hayatımdan gerçekten Kırklarelimizin Pehlivanköy'den Kofçaz'a, İğneada'dan Demirköy'e kadar, Lüleburgaz'ın köylerine kadar, Ergenesi ile ilgili, tarım ile ilgili, ticaretle ilgili, yer altı suları ile ilgili, sanayi bölgeleri ile ilgili ve tüm sektörlerle ilgili problemlerine hakimiz."
"Çalışmaları yakından
takip edeceğiz"
"Bundan sonra faaliyetler başlayacak. Yeni Adliye Binamız ile ilgili süreci takip ediyoruz, Lüleburgaz'daki hastanemiz ile ilgili süreci takip ediyoruz yine oradaki çevre yolu ile ilgili süreci takip ediyoruz, Kırklareli'de yapılacak spor faaliyetleri, spor alanlarına ilişkin çalışmaları ve yine yeni planladığımız, sürmekte olan ve bizim talebinde bulunacağımız ve vatandaşımızın ihtiyaç listesinde yer alarak bize zikrettikleri konuları paylaşıp, bunun sahiplenilmesi ve destek olunması bizler için çok önemli. Sayın Valimiz ile bir araya gelerek bölge faaliyetleri hakkında karşılıklı görüşmeler yapıyoruz. Hem Ankara'dan bizim hem de mülki amir olarak onun görüşleri ile oluşturduğumuz konular oluyor. Bunları da en iyi şekilde takip ediyoruz."
"Bizim görevimiz hizmetlerin ilimize gelmesine
vesile olmaktır"
"İlk günkü aşkla" sloganı ile çıktığımız 1 Kasım öncesi seçim çalışmamızı, "İkinci yarı başlıyor" diye sürdürüyoruz. Bizim için artık vatandaştan alınan güvenoyunun hakkını vermektir. Bizler hepimiz bölgemizdeki vatandaşlara hizmet etmek için buradayız. İnşallah dört yıl kılçıksız bir hizmet dönemi geçireceğiz. Bizim görevimiz milletvekili olarak, bu hizmetlerin ilimize en etkin şekilde ilimize gelmesini temin etmektir. Bu konuda vatandaşımızı dinleyip, onların istek ve arzularına cevap vermektir. Bu noktada hayırlı olsun diyorum ülkemize ve milletimizi. İnşallah bölgemizdeki tüm kurumlarla omuz omuza ve işbirliği içerisinde ilimizin en iyi hizmetlerden yararlanmasına olanak sağlayacağız."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol