Minsolmaz; “İnşallah Ramazan Bayramı normal hayatımıza dönüşün vesilesi olur”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Minsolmaz mesajında, şu ifadelere yer verdi;
“Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, maneviyat ikliminden esintilerin kuşattığı bir Ramazan Ayı’nı daha huzur içerisinde idrak ederek bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Maalesef bu Ramazan ayı, tüm dünyada yaşanan Covid-19 salgını münasebetiyle, hükümetimizin aldığı tedbirler çerçevesinde, evimizde kah buruk, kah eski günlere özlemle geçti. Ancak alınan tedbirler neticesinde, mübarek Ramazan ayında ülkemizdeki salgında büyük oranda düşüş gerçekleşti. İnşallah Ramazan Bayramı normal hayatımıza dönüşün vesilesi olacak. Gelecek bayramlarımızı yine aynı birlik ve beraberlik içinde, sevdiklerimizin yanında kutlayacağız.
Bu duygular içinde Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve sağlıklı günlere vesile olması diliyorum.” Minsolmaz ayrıca Kudüs’te yaşanan olaylara da değinerek Türk halkı olarak Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu vurguladı. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol