Minsolmaz, Ramazan Bayramını kutladı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, yaptığı açıklama ile Kırklareli halkının Ramazan Bayramını kutladı.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.
Kırklareli halkının Ramazan Bayramını kutlayan Minsolmaz açıklamasında, son günlerde yurt genelinde halkımıza yönelik yaşanan terör olaylarına değindi.

Ülke ve millet olarak ilerleyişimizi engellemek isteyenlerin her türlü yolu denediğini ifade eden Minsolmaz, mesajında;
"2002 yılından bu yana ülkemiz adına gerçekleştirdiği kazanımları ile Türkiye'de istikrarın diğer adı olan Adalet ve Kalkınma Partisi, her geçen yıl daha da güçlenerek milletten aldığı kuvvet ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Bu kazanımlar, istikrar ve başarılar beraberinde iç ve dış mihrakların da düşmanlığını getirmektedir. Ülke ve millet olarak ilerleyişimizi engellemek adına her türlü oyunu ve planı hayata geçirenler daima olacaktır... Son zamanlarda yaşanan acı olaylar bu durumun bir sonucudur.
Varlığımızı sekteye uğratmak isteyenler dini bayramlarımızın verdiği birlik ve beraberlik gücü sayesinde, tek vücut, tek millet, tek devlet ve tek bayrak altında birbirine kenetlenmiş bir milleti karşılarında bulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Minsolmaz'ı severim ve oyumu o yönde vermiş bir Kırklareliliyim. Fakat seçim sonrası ortalıklarda görülmeyen vekillerle ilgili ( iktidar-muhalefet ) bir eleştirim var. Bu alışıldık bir eleştiri gibi gelebilir ama... Vecdi Bey'i ayrı tutuyorum ama şehrimizin diğer iki vekili-sayın Minsolmaz da dahil- malesef özel günlerde yeterince kişiye ulaşamıyorlar. Bayram misal...Sayın vekil ya sadece resmi makamlarda bayramı bitiriyor ya da halkı da ziyaret ediyorsa bundan kimselerin haberi yok. Turabi bey de öyle... Bu şehrin ilçelerinin özel günleri festivalleri vs...olduğunda da sadece Vecdi bey ve ekibi herkese ulaşmaya çalışıyor. Misal dün Ataköy Keşkek Şenliği'ne gittik bayram dolayısıyla. Büyük bir kalabalık olacağı kesin bir yer değil mi ? Bir siyasetçi için bulunmaz fırsat. Vecdi Bey ve ilçe başkanları Ünal bey ( il başkanı ) ana muhalefetin çeşitli kadın kolları üyeleri oradaydılar. Vecdi Gündoğdu esnaflığın da verdiği bir kıvraklıkla o kalabalığı iyi değerlendirmeyi becerebilen biri. Hatta böyle şenliklerde görmek istemeyeceğim kadar siyaset fırsatı yakalamıştır. Böyle tabloları görünce ben oy vediğim kişileri de orada görmek isterdim açıkçası. Minsolmaz ve ekibi malesef değil ona oy vermeyen halka ben gibi oy verenlere de malesef ulaşamıyor yahut bunu duyuramıyor. Onun genç dinamik görünen algısıyla tezat bir durum. Halkla ilişkiler konusunda bence kendisini ve ekibini değerlendirmeli.