Minsolmaz Gençlerle buluştu

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Kırklareli Üniversitesinde gençlerle bir araya geldi. AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları, TÜGVA ve Ülkü Ocakları stantlarını ziyaret etti. 

Gençlerle her zaman için bir araya gelmeye özen gösterdiklerini söyleyen Vekil Minsolmaz onlar bizim geleceğimizin teminatı dedi.
Ziyaretle ilgili açıklamasında Vekil Selahattin Minsolmaz şu ifadelere yer verdi “Kırklareli Üniversite'mizde Gençlik Kollarımızın açmış olduğu “Kampus Seninle Güzel” standını ziyaret ederek gençlerimiz ile bir araya geldik. TÜGVA ve Ülkü Ocakları stantlarındaki gençlerimize kolay gelsin dileklerimizi ilettik. 19 yıldır iktidar da olmamız halkımızın ve gençlerimizin bize olan güvenlerinden dolayıdır. Halkın partisi olmayan bir partinin bu kadar uzun süredir iktidarda olma gibi şansı yok! Bizde bu bağlamda gençlerimizle bir araya gelerek onların fikirlerini alıyor ve onları önemsiyoruz. Hedefimiz her zaman için bizleri ileriye taşıyacak olan gençlerimize destek vermektir” dedi. (G.Ayyıldız)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Öğrenci olmadıkları besbelli beddua yememiş ortayaşlı gençlerin (!) arasında boy göstermek kolaysa da beddualanmış gerçek gençlerin aralarına girip onları dinlemek cesaret ister...