Miniklerden parmak ısırtan performans

Cumhuriyet Ortaokulu’nda Anaokulu öğrencileri, yılsonu etkinlikleri için sahne aldı. Velilerin de büyük katılım gösterdiği yılsonu gösterisinde, minik yürekler sahnede hünerlerini sergiledi. Şarkılar söyleyip dans eden minikler, parmak ısırtan performanslarıyla büyük alkış aldı.

Cumhuriyet Ortaokulu’nda Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği izlemeye gelen veliler tarafından büyük beğeni topladı. Ana sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları yılsonu gösterile-
rini sunup, okullarından coşkuyla mezun oldular. Cumhuriyet Ortaokulu Toplantı Salonu’nda anaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kalkan; tohum olarak teslim edilen çocukların öğretmenleri tarafından sevgiyle beslenerek, birer çiçek haline getirdiklerini ifade etti. Çocukların yeni bir eğitim hayatına başlayacağını belirten Okul Müdürü Hüseyin Kalkan; “O güzel çiçeklerimiz bugün sizin karşınıza çıkmak için hazırlar. Heyecanlarını, telaşlarını mazur görün. Bol bol alkışlayın, inanın onlar bunu hak ettiler.
Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca çocuklarımız burada aldıkları okul öncesi eğitimle geleceğe emin adımlarla yürüyecekler. Onları anne sevgisiyle kucaklayıp, mükemmel gelişimlerini sağlayan öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum” Okul Müdürü Hüseyin Kalkan, konuşmasında, Minik yürekleri mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Program açılış konuşmalarının ardından anaokulu öğrencileri özenle ve heyecanla hazırladıkları gösterilerini seyircilere sundular. Minik öğrencilerin oynadıkları oyunlar ve sergiledikleri hünerleriyle salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Minik öğrencilerinin hazırladığı gösteriler izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, Program minik öğrencilere belgelerin verilmesiyle son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol