Minikler Türkiye Şampiyonası yolunda

25-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası ve 12-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’ndaki müsabakalara katılmak isteyen minik sporcularımıza Kırklareli’ndeki Odalardan destek geldi. Seslerini Önadım Medya Grubu aracılığı ile duyuran veliler, yardım elini uzatan Odalarımıza şükranlarını sundular…

Kırklareli’nin başarılı sporcuları, Türkiye Taekwondo Federasyonu 2019 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan 25-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası ve 12-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’ndaki müsabakalara katılmak istiyor. Bu kapsamda Kırklarelispor Teakwando Kulübünün minik sporcularının velileri, öğrencilerin yol ve konaklama giderlerini karşılayabilmek adına gazetemiz aracılığı ile destek beklediklerini ifade etmişlerdi. İşte bu sese cevap Kırklareli’nin Odalarından geldi. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker ve Kırklareli S.S. Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, büyük bir özveri örneği göstererek, minik sporculara destek oldular.
Veliler dün tekrar Önadım Medya Grubunda biraraya geldiler ve Odalarımıza teşekkürlerini ilettiler. Veliler yaptıkları ortak açıklamada; “Bizlerin tem amacı sağlıklı, sporu seven, zeki çevik ve ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Bu çabalarımızı gören ve bizlere desteklerini esirgemeyen değerli Oda Başkanlarımıza ve tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki, en güzel teşekkür, şampiyonadan alınacak güzel bir netice olacaktır. İnşallah evlatlarımız ellerinden gelen tüm çabayı sahaya yansıtacak ve derece ile ilimize döneceklerdir. Bizler başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz. Tekrar yardımlarını esirgemeyen kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.
Anneleri tarafından spora teşvik edilen, yaşamlarını spor üzerine kuran, kendilerini taekwondo sporunda en üst düzeye taşımaya çalışan, şehrini ve ülkesini en iyi şekilde temsil etmek için fırsat arayan Kırklareli’nin başarılı sporcuları 25-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası ve 12-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na katılıp yeteneklerini sergilemeyi amaçlıyorlar. Minikler kategorisinde Ahmet Efe Gürbüz, Berfin Kuvancı, Berke Erbay, Büşra Aytaş, Ceylin Kuvancı, Asya Koca, Eren Pektaş, Eslem Kan, Elif Burçak Demir, Dilara Erdemir, Gamze Özbüyükyörük, Havin Yüce, Hazal Şahin, Hena Ecrin Kaya, İclal Tuana İnce, İlknur Kaya, Kağan Gürdal, Nilsu Ünlü, Murat Eren Gürbüz, Yıldızlar kategorisinde ise Ahmet Efe Gürbüz, Arda Bayram, Arda İnce, Azra Yağmur Demir, Berfin Kuvancı, Büşra Aytaş, Ceylin Kuvancı, Asya Koca, Eren Pektaş, Eslem Kan, Eylül Burçak Demir, Dilara Erdemir, Gamze Özbüyükyörük, Havin Yüce, Nursu Sunal, Tacettin Arca Bayram, Eren Nas ve Nisanur Sarı turnuvalarda boy gösterip başarılı olmayı hedefliyorlar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol