Minderde büyük heyecan

Trakya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası Pazar günü heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Çok sayıda sporcunun katılım gösterdiği şampiyonaya güreş sever halkımız da ilgi gösterdi. 

Türkiye Güreş Federasyonu Kırklareli İl Temsilcisi Muhsin Nişikli önderliğinde Kırklareli’de Trakya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası gerçekleştirildi. 2 Ocak Pazar Günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 12.00’de başlayan müsabakalarda büyük heyecan yaşandı.
Geçen yıl Türkiye Güreş Federasyonu Kırklareli il temsilciliği görevine atanan ve göreve geldiği günden bu yana Kırklareli güreşini en üst seviyeye taşıma mücadelesi veren eski pehlivan, iş adamı Muhsin Nişikli organizasyonuyla dün gerçekleştirilen Trakya Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonasına birçok sporcu katılım gösterdi. Çok sayıda güreş severin de seyirci olarak iştirak ettiği karşılaşmalar seyri keyifli, heyecanlı müsabakalara sahne oldu.
Güreş Federasyonu Kırklareli il temsilcisi Nişikli yaptığı açıklamada vatandaşlarımızın bundan sonra da yapılacak güreş müsabakalarına katılım sağlanmalarını ve güreşçilerimizi yalnız bırakmayarak bütün hemşerilerimizi Güreş sporuna destek vermeye davet ettiğini söyledi. Nişikli; “Burada ülkemizin en yetenekli güreşçileri mindere çıktı. Amacımız burada güzel bir organizasyon gerçekleştirmekti. Hedefimiz; İlimizi en iyi şekilde tanıtmak ve ata sporumuz olan güreşe destek vermek. Bundan sonra da turnuvalarımızı düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
Şampiyonanın ardından düzenlenen ödül törenini izlemek için tıklayınız;
https://www.youtube.com/watch?v=dU1PXojEQ3A

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol